Μπουσέ: «Να μείνουμε ταπεινοί» (vid)

Μπουσέ: «Να μείνουμε ταπεινοί» (vid)

Gazzetta team
Μπουσέ: «Να μείνουμε ταπεινοί» (vid)

bet365

Ο Ζακαρί Μπουσέ απολαμβάνει την παρουσία του στον Άρη και μίλησε για την ταπεινότητα που πρέπει να έχει η ομάδα του στην εξέλιξη του Πρωταθλήματος.

Στον τελευταίο αγώνα Πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο Ζακαρί Μπουσέ έγραψε συμμετοχή σε επίσημο αγώνα έπειτα από περίπου επτά μήνες. Με δηλώσεις του στο επίσημο τηλεοπτικό δίκτυο του Άρη δεν έκρυψε τη χαρά του λέγοντας ότι… «είμαι χαρούμενος που έπαιξα απέναντι στον Παναθηναϊκό αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι όλη η ομάδα πήγε καλά και κερδίσαμε. Με κάνει χαρούμενο και μόνο το γεγονός ότι είμαι εδώ, συμμετέχοντας στις προπονήσεις της ομάδας κι όταν ο προπονητής μου δίνει την ευκαιρία να παίξει, είμαι πάντα έτοιμος».

Σχετικά με την παρουσία του Άρη στην κορυφή της βαθμολογίας σημείωσε: «Κάναμε καλό ξεκίνημα, είμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας κι αυτό μας ικανοποιεί όλους. Ωστόσο, το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, να πηγαίνουμε βήμα-βήμα με σκληρή δουλειά και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».

Κατέληξε αναφερόμενος στις πρώτες εντυπώσεις του για τη Θεσσαλονίκη. «Η αλήθεια είναι ότι δεν την έχω γνωρίσει πολύ καθώς εκτός των προπονήσεων πέρασα πολύ χρόνο με τους συμπαίκτες μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα