Πρωτάθλημα Νέων: ΑΕΚ - Ολυμπιακός 2-3

Gazzetta team
Πρωτάθλημα Νέων: ΑΕΚ - Ολυμπιακός 2-3

bet365

Φοβερό παιχνίδι με πάθος και ένταση από τις δύο ομάδες με πέντε γκολ, δύο αποβολές και ένα ακυρωθέν τέρμα και με νικητή τον Ολυμπιακό με 2-3! Με παίκτη λιγότερο η ΑΕΚ από το 56', αποβλήθηκε ο Νικόλης του Ολυμπιακού μετά το τέλος του ματς λόγω αντιπαραθέσεων των παικτών των 2 ομάδων.
Ήταν από τα ματς που σίγουρα θέλεις να βλέπεις ξανά και ξανά. ΑΕΚ - Ολυμπιακός με τελικό σκορ 2-3 με την γηπεδούχο να προηγείται νωρίς με τον Κοσίδη, μόλις στο 5ο λεπτό. Ο Ολυμπιακός όμως έβγαλε αντίδραση και στο 12' μετά από κάθετη του Τσέλιου ο Σταμούλης έκανε το 1-1. Να σημειωθεί πως ο αδερφός του σκόρερ των Πειραιωτών, Κώστας, ανήκει στην ΑΕΚ και δόθηκε δανεικός στη Λαμία φέτος.
Στο 43' ο Ολυμπιακός με τον Τσέλιο σκόρερ έκανε το 1-2 και στο β' μέρος μόλις 23 δεύτερα μετά την έναρξή του με τον Τσέλιο και πάλι το 1-3. Στο 56' ο Βλαχίδης της ΑΕΚ αποβλήθηκε για μαρκάρισμα στον Νικόλη αλλά στο 66' οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-3 με τον Κοσίδη και πάλι. Στο 88' ακυρώθηκε γκολ του Τσακμακιώτη της ΑΕΚ για οφσάιντ και μετά το τέλος του ματς υπήρξε μία ένταση μεταξύ των παικτών των 2 ομάδων και επέφερε την αποβολή του Νικόλη του Ολυμπιακού αλλά και ορισμένες κίτρινες. Βαθμολογικά ο Ολυμπιακός έκανε το 4 στα 4 ενώ η ΑΕΚ έχει 5 βαθμούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα