Super League Interwetten: Αναβολή στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός της 6ης αγωνιστικής, ανακοινώνεται το πρόγραμμα τη Δευτέρα

Gazzetta team
Super League Interwetten: Αναβολή στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός της 6ης αγωνιστικής, ανακοινώνεται το πρόγραμμα τη Δευτέρα

bet365

Το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός της 6ης αγωνιστικής θα λάβει χώρα σε διαφορετική ημερομηνία λόγω των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων. Τη Δευτέρα ανακοινώνει η Λίγκα όλο το πρόγραμμα του πρώτου γύρου.

Τη Δευτέρα (12/10) η Λίγκα θα κάνει γνωστό όλο το πρόγραμμα του πρώτου γύρου στη Super League Interwetten, λαμβάνοντας υπόψιν και τις ημερομηνίες των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων των ομάδων που συμμετέχουν στις διοργανώσεις της UEFA (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό την 6η αγωνιστική θα διεξαχθεί σε διαφορετική ημερομηνία από τα παιχνίδια εκείνης της αγωνιστικής. Η αναμέτρηση της Τούμπας αναβάλλεται καθώς προέκυψε πρόβλημα με τις ημερομηνίες των ευρωπαϊκών αγώνων των ομάδων.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ για την πρώτη αγωνιστική του Champions League την Τετάρτη (21/10) και ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Ομόνοια για την πρώτη αγωνιστική του Europa League την Πέμπτη (22/10).

Η μεταξύ τους αναμέτρηση θα διεξαγόταν είτε στις 24 είτε στις 25 Οκτωβρίου (Σάββατο ή Κυριακή) ωστόσο την Τρίτη (27/10) οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Πόρτο. Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΚΑΠ είναι υποχρεωτικό να μεσολαβούν τρεις ημέρες μεταξύ δύο αγώνων και στην προκειμένη περίπτωση κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν να συμβεί. Έτσι στο Δ.Σ. της Λίγκας θα ανακοινωθεί η αναβολή του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός της 6ης αγωνιστικής.

Επίσης τη Δευτέρα η Λίγκα θα κάνει γνωστές και τις ημερομηνίες των εξ αναβολής αναμετρήσεων των Απόλλωνα Σμύρνης και ΠΑΣ Γιάννινα, ομάδες οι οποίες δεν είχαν αγωνιστεί στις πρώτες αγωνιστικές έπειτα από σχετική άδεια που είχαν ζητήσει και είχε γίνει δεκτή.

Θυμίζουμε πως ήδη για τις 16 Δεκεμβρίου έχει οριστεί το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό της πρώτης αγωνιστικής, το οποίο δεν είχε διεξαχθεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League Interwetten λόγω του τελικού του Κυπέλλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα