Παναιτωλικός: Φιλική νίκη επί της ΑΕΜ με 2-1, φόβοι για θλάση ο Ματσόλα

Gazzetta team
Παναιτωλικός: Φιλική νίκη επί της ΑΕΜ με 2-1, φόβοι για θλάση ο Ματσόλα

bet365

Ο Παναιτωλικός επικράτησε με 2-1 σε φιλική αναμέτρηση της ΑΕ Μεσολογγίου, με τον Ματσόλα ωστόσο να αποχωρεί με ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Στο Emileon ο Παναιτωλικός φιλοξένησε την ΑΕ Μεσολογγίου σε φιλική αναμέτρηση με τα «καναρίνια» να επικρατούν με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 2' με γκολ του Γεωργούση. Η απάντηση του Παναιτωλικού ήταν άμεση καθώς στο 6' ο Γιάκολις βρήκε τον Ματσόλα με τον τελευταίο να κάνει το 1-1 με πλασέ.

Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, ο Ματσόλα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ο επιθετικός της ομάδας του Αγρινίου θα υποβληθεί σε μαγνητική και εκφράζονται φόβοι για θλάση.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός κατάφερε να πάρει τη νίκη με γκολ του Μάζουρεκ. Ο Σκιαδάς έβγαλε τη σέντρα και ο Αργεντινός πλάσαρε εύστοχα διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Για τον Παναιτωλικό αγωνίστηκαν οι: Μελίσσας (81’ Καλαντζής), Καρασαλίδης, Μαλής, Τζανακάκης (74’ Βάντερσον), Περέιρα, Ντάλσιο (74’ Σοροβός), Ντίας (74’ Σκιαδάς), Μάζουρεκ, Γιάκολις (60’ Μπελεβώνης), Αριγίμπι (78’ Τρομπούκης), Ματσόλα (λ.τ. 11’ Μεντόσα, 60’ Σκόνδρας).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα