Παναιτωλικός: Πήραν χρόνο ο Αρσούρα και παίκτες της Κ-19 σε φιλικό

Gazzetta team
Παναιτωλικός: Πήραν χρόνο ο Αρσούρα και παίκτες της Κ-19 σε φιλικό

bet365

Ο Παναιτωλικός έπαιξε φιλικό με αντίπαλο τον Παναγρινιακό, όπου αγωνίστηκαν για πρώτη φορά παίκτες που δεν έχουν ακόμα συμμετοχή, όπως ο νεοαποκτηθείς Αρσούρα, οι Μελίσσας, Άλβαρες, Μαλής, οι νεαροί Σκόνδρας, Μπελεβώνης και οι Τρομπούκης, Σοροβός της Κ19.
Η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε την δυνατότητα στον Παναιτωλικό να παίξει φιλικά και στον προπονητή του, Μάκη Χάβο να δει αγωνιζόμενους παίκτες που δεν χρησιμοποιήθηκαν στα επίσημα ματς του συλλόγου του. Η αρχή έγινε με αντίπαλο τον Παναγρινιακό, όπου έπαιξαν για πρώτη φορά παίκτες που δεν έχουν ακόμα επίσημη συμμετοχή, όπως ο νεοαποκτηθείς Αρσούρα, οι Μελίσσας, Άλβαρες, Μαλής, οι νεαροί Σκόνδρας, Μπελεβώνης αλλά και οι Τρομπούκης & Σοροβός της Κ19.
Ο Χάβος παρέταξε την εξής ενδεκάδα: Μελίσσας (46’ Κνετ), Σκιαδάς, Βάντερσον, Ντουάρτε, Σκόνδρας (80’ Σοροβός), Αρσούρα, Ταχάρ, Άλβαρες, Μεντόσα (60’ Μαλής), Μπελεβώνης (80’ Τρομπούκης) & Βέργος. Ο Παναιτωλικός νίκησε με 1-0 με γκολ του Σκόνδρα με κεφαλιά στο 28'. Το Σάββατο στις 5 το απόγευμα στο Emileon ο Παναιτωλικός θα δώσει φιλικό με την ΑΕ Μεσολογγίου και αναμένεται να παίξουν οι υπόλοιποι διαθέσιμοι, μεταξύ αυτών και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ο Αντόνιο Γιάκολις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα