Σίλβα: «Ξέρω ότι ήρθα στην πόλη του θεού» (vid)

Σίλβα: «Ξέρω ότι ήρθα στην πόλη του θεού» (vid)

Gazzetta team
Σίλβα: «Ξέρω ότι ήρθα στην πόλη του θεού» (vid)

bet365

Ο Σιάντε Σίλβα δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη συνεργασία του με τον Άρη, μίλησε επίσης για τις πρώτες πληροφορίες που συνέλεξε για τους «κίτρινους».

Ο Πορτογάλος επιθετικός ενσωματώθηκε στην ομάδα και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ARIS FC TV είπε αρχικά ότι… «είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Άρη. Έχω ακούσει καλά λόγια για την ομάδα, συγκέντρωσα καλές πληροφορίες για το ρόστερ και ξέρω ότι η ομάδα έχει καλούς παίκτες και φυσικά ότι είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία. Θέλω κι εγώ να βοηθήσω ούτως ώστε να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».

Σε ερώτηση για τις πληροφορίες που έχει αντλήσει, είπε: «Έχω ακούσει για την πόλη, ξέρω ότι είμαι στην πόλη του θεού. Η ομάδα έχει καλό ρόστερ, είναι ψηλά και πιστεύω ότι με ομαδικό πνεύμα και ομαδική δουλειά θα μείνουμε στις υψηλές θέσεις και θα πετύχουμε τους στόχους μας. Η σκληρή δουλειά είναι το βασικό συστατικό. Θέλω να δώσω το 100% και χαρές στον κόσμο της ομάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα