Αστέρας Τρίπολης: Ο «Ντρούπι» συστήνει τον Ροδρίγο Γκόμες μέσω του gazzetta.gr!

Αστέρας Τρίπολης: Ο «Ντρούπι» συστήνει τον Ροδρίγο Γκόμες μέσω του gazzetta.gr!

bet365

Ποιος είναι ο Ροδρίγο «Ντρούπι» Γκόμες; Ο μεσοεπιθετικός του Αστέρα, έκανε το ντεμπούτο του στη Super League Interwetten με τον Αστέρα κόντρα στον Παναιτωλικό και μέσω του gazzetta.gr αποκαλύπτει όσα πρέπει να ξέρουμε γι' αυτόν! Τα παιδικά χρόνια στη Σάντα Φε, ο Ρικέλμε και το... Κύπελλο στην Τρίπολη!
Ο Ροδρίγο «Ντρούπι» Γκόμες, μέσω του gazzetta.gr γυρίζει στα παιδικά του χρόνια στο Σάντα Φε, το ντεμπούτο του στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής, μίλησε για το είδωλό του Χουάν Ρομάν Ρικέλμε και δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει τον Αστέρα Τρίπολης να εκπληρώσει τους στόχους του.
Πως είναι οι πρώτες μέρες σου στην Τρίπολη;
«Πολύ καλές, οι ήσυχες μέρες... τελειώνουν (σ.σ. εννοεί ότι έχει μπει σε φουλ ρυθμούς με την ομάδα), έχω εγκατασταθεί στην πόλη».
Φαντάζομαι σε βοηθάει πολύ και το γεγονός ότι αρκετοί συμπαίκτες σου είναι από την Αργεντινή. Ήξερες κάποιον από πριν;
«Ναι, είναι αλήθεια ότι οι συμπατριώτες μου με έχουν βοηθήσει πολύ. Γνώριζα τον Φράνκο Μπέλοκ, παίζαμε μαζί στην Αργεντινή, στην Ιντεπεντιέτε».
Τι σε έκανε να δεχτείς την πρόταση του Αστέρα; Γνώριζες τίποτα για τη χώρα μας;
«Γνώριζα ότι είναι ένας τακτοποιημένος και σοβαρός σύλλογος κι αυτό με βοήθησε πολύ να πάρω την απόφαση. Ήξερα λίγα για την ιστορία της Ελλάδας, απ' όσα μας δίδαξαν στο σχολείο».
Σε κάποιον που δεν σε ξέρει, τι θα πρέπει να γνωρίζει για σένα;
«Προσπαθώ να είμαι καλός επαγγελματίας τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων, να αποτελώ έναν καλό συμπαίκτη για τους άλλους και να είμαι απαραίτητος για την ομάδα. Θέλω να βοηθάω τους συμπαίκτες μου στο γήπεδο, είμαι ένας παίκτης που μ' αρέσει να δίνω λύσεις στο επιθετικό κομμάτι».
Πως σου φαίνεται το ελληνικό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής;
«Σύμφωνα με όσα έχω δει μέχρι στιγμής μου φαίνεται ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».
Εχεις κάποιο είδωλο;
«Εχω τον Ρικέλμε, ο οποίος όμως δεν έπαιξε στην Ελλάδα».
Ποιος είναι ο στόχος σου με τον Αστέρα;
«Θέλω να προσπαθήσω να βοηθήσω για να πετύχουμε τους στόχους μας όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτός δεν είναι άλλος από να βρεθούμε στις κορυφαίες θέσεις».
Το Ντρούπι πως προέκυψε;
«Είναι ένα ψευδώνυμο που μου έδωσαν στην Αργεντινή όταν ήμουν πολύ νέος, στα πρώτα μου βήματα, εξαιτίας ενός πολύ γνωστού καρτούν. Αυτό έμεινε και πλέον με ξέρουν περισσότερο ως "Ντρούπι" παρά ως Ροδρίγο».
Πως ήταν τα παιδικά σου χρόνια και ποια η στιγμή σου ως επαγγελματίας που δεν θα ξεχάσεις ποτέ;
«Στα πρώτα μου χρόνια στη Σάντα Φε βρίσκονται πάντα οι ομορφότερές μου αναμνήσεις, όπου μεταξύ συγγενών και φίλων είχα πάντα μια μπάλα στα πόδια. Μία σημαντική στιγμή που πάντα θα θυμάμαι είναι το ντεμπούτο μου στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής».
Στον Αστέρα, υπάρχει πάντα το μεγάλο όνειρο της κατάκτησης ενός Κυπέλλου. Μπορεί να επιτευχθεί αυτό;
«Η ομάδα έχει στόχο το Κύπελλο, ναι, μπορούμε να το πετύχουμε αλλά χρειάζεται να παλεύεις καθημερινά γι' αυτό και να δουλεύεις σκληρά».
Πως σκέφτεσαι το πέρασμά του από τον Αστέρα;
«Επαιξα στο Μεξικό και στην Αργεντινή. Αυτή είναι η πρώτη μου φορά στην Ευρώπη και ελπίζω ότι θα είναι ένα επιτυχημένο βήμα τόσο για μένα όσο για την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα