ΑΕΚ: Έκλεισε φιλικό στα Σπάτα με τον Ιωνικό

Gazzetta team
ΑΕΚ: Έκλεισε φιλικό στα Σπάτα με τον Ιωνικό

bet365

Το Σάββατο στις 17:00 η ΑΕΚ θα δώσει φιλικό απέναντι στον Ιωνικό στο προπονητικό κέντρο.

Η ΑΕΚ βρισκόταν σε συζητήσεις για τη διεξαγωγή μιας φιλικής αναμέτρησης το προσεχές σαββατοκύριακο καθώς ο Μάσιμο Καρέρα ήθελε να εκμεταλλευτεί τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων για να πάρουν οι διαθέσιμοι παίκτες του χρόνο συμμετοχής.

Η Ένωση είχε συζητήσεις με τη Λαμία αλλά και τον Ιωνικό. Τελικά το φιλικό έκλεισε με την ομάδα της Νίκαιας. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο (10/10) στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης στα Σπάτα, με ώρα έναρξης στις 17:00.

Πάντως τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ, οι Ιονούτς Νεντελτσιάρου και Μουαμέρ Τάνκοβιτς δεν είναι ακόμα 100% βέβαιο ότι θα αγωνιστούν. Ο πρώτος επιστρέφει σήμερα από τη Ρουμανία, όπου είχε πάει να μαζέψει τα πράγματά του, ενώ για τον δεύτερο υπάρχει μια πιθανότητα να πάει στη Σουηδία για να πάρει κι αυτός τα πράγματά του και να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα