Στην αποστολή της Εθνικής υπάρχουν 6 «κυανέρυθροι»!

Γιώργος Ντυμένος
Στην αποστολή της Εθνικής υπάρχουν 6 «κυανέρυθροι»!

bet365

Στις τελευταίες κλήσεις του Τζον Φαν'τ Σχιπ συμπεριλήφθηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές που έχουν αφήσει το στίγμα τους με τη φανέλα του Πανιωνίου
Η προσφορά του Πανιωνίου στο Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μεγάλη και κυρίως τα τελευταία χρόνια λογίζεται ως εκ των κύριων «αιμοδοτών» της Εθνικής μας ομάδας. Οχι μόνο σε ότι αφορά παίκτες που έβγαλε από τα «σπλάχνα» του και μέσω της πλατείας έκαναν το «άλμα» στην καριέρα τους και βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αλλά και επειδή βοήθησε αρκετούς να βρουν τα «πατήματά» τους.
Ως πλέον τρανταχτή απόδειξη αποτελούν οι κλήσεις του Τζον Φαν'τ Σχιπ, για τα παιχνίδια με Αυστρία, Μολδαβία και Κόσοβο. Ο Ολλανδός κόουτς συμπεριέλαβε στην τελευταία του αποστολή 26 ποδοσφαιριστές και εξ' αυτών οι 6 έχουν φορέσει την «κυανέρυθρη» φανέλα.
Πιο συγκεκριμένα οι Σωκράτης Διούδης, Γιώργος Τζαβέλλας, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Τάσος Μπακασέτας, Γιώργος Μασούρας και Ταξιάρχης Φούντας έχουν υπάρξει κάτοικοι Νέας Σμύρνης και άφησαν το... στίγμα τους.
Και όχι μόνο. Στις προηγούμενες δύο κλήσεις της «γαλανόλευκης» συμπεριλήφθηκαν, μεταξύ άλλων και οι Δημήτρης Σιόβας. Μανώλης Σιώπης που επίσης έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον Πανιώνιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα