ΑΕΚ: Μπαίνει από βδομάδα ο Γαλανόπουλος, πάει καλύτερα ο Σιμάνσκι

ΑΕΚ: Μπαίνει από βδομάδα ο Γαλανόπουλος, πάει καλύτερα ο Σιμάνσκι

Gazzetta team
ΑΕΚ: Μπαίνει από βδομάδα ο Γαλανόπουλος, πάει καλύτερα ο Σιμάνσκι

bet365

Θετικά νέα για τους Κώστα Γαλανόπουλο και Νταμιάν Σιμάνσκι σχετικά με την επιστροφή τους στις ομαδικές προπονήσεις.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος ταλαιπωρείται εδώ και πολλούς μήνες μετά την επέμβαση που είχε πραγματοποιήσει στον χόνδρο. Η καραντίνα τον πήγε πίσω και έπειτα δεν κατάφερε να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Ωστόσο ατομικά ανέβαζε σταθερά ρυθμούς και όλα δείχνουν ότι είναι πλέον έτοιμος να μπει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Αυτό αναμένεται να συμβεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Μάλιστα ο Μάσιμο Καρέρα τον δήλωσε και στην ευρωπαϊκή λίστα για τους ομίλους του Europa League.

Όσον αφορά τον Ντάμιαν Σιμάνσκι (ο οποίος έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας), ο Πολωνός μέσος από την αρχή της σεζόν είναι εκτός μετά την επέμβαση καθαρισμού που είχε προχωρήσει στον αχίλλειο τένοντα. Και αυτός καλύπτει το χαμένο έδαφος και λογικά αναμένεται να επιστρέψει πιο γρήγορα και από το χρονοδιάγραμμα. Ο Σιμάνσκι μέχρι και το τέλος του Οκτώβρη είναι πιθανό να καταφέρει να μπει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα