Πετράκης: «Αν βρούμε μια νίκη θα γυρίσει η ψυχολογία υπέρ μας»

Gazzetta team
Πετράκης: «Αν βρούμε μια νίκη θα γυρίσει η ψυχολογία υπέρ μας»

bet365

Ο Γιώργος Πετράκης στάθηκε στη κακή ψυχολογία της Λαμίας, τονίζοντας πως με μια νίκη αυτή θα γυρίσει.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Είναι κάποια πράγματα που μπορούμε και επηρεάζουμε και κάποια όχι, δεν έχει νόημα τώρα να τοποθετηθώ, με σκληρή δουλειά το ψάχνουμε. Παρά το ότι έχουμε την υπεροχή, για κάποιο λόγο συμβαίνουν πράγματα και δεχόμαστε ευκαιρίες, μας επηρεάζει το ψυχολογικό κομμάτι. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, ήμασταν κοντά στο να ισοφαρίσουμε».

Για το ότι η Λαμία μέχρι στιγμής έχει δεχθεί ήδη 10 γκολ: «Σε μία ομάδα όλοι μαζί δεχόμαστε και όλοι μαζί βάζουμε γκολ, κάποιοι από μας με πρώτο εμένα, μπορεί να μην είμαστε στην καλύτερη μέρα. Να προλάβουμε αυτό, (με τα γκολ που δεχόμαστε) και να το δουλέψουμε. Είναι αιτία προβληματισμού, είναι πολλά , δεχόμαστε γκολ από στατική φάση και ίσως κάποιες, ανοργάνωτες από κάποια μετάβαση».

Για τη συνέχεια: «Σίγουρα τα παιδιά που ήρθαν θα βοηθήσουν, είναι καλοί και ποιοτικοί, θα βοηθήσουν και ψυχολογικά. Οι 10 μέρες είναι αρκετές για να βάλουμε πράγματα στο παιχνίδι μας. Ψάχνουμε τη νίκη και αν τη βρούμε, η ψυχολογία θα γυρίσει υπέρ μας»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα