Πογιάτος: «Μια νίκη θα αλλάξει τα πάντα, πληρώσαμε χαμένες ευκαιρίες και μια στιγμή»

Πογιάτος: «Μια νίκη θα αλλάξει τα πάντα, πληρώσαμε χαμένες ευκαιρίες και μια στιγμή»

Νίκος Αθανασίου
Πογιάτος: «Μια νίκη θα αλλάξει τα πάντα, πληρώσαμε χαμένες ευκαιρίες και μια στιγμή»

bet365

Τι πραγματικά έλεγε ο Ντάνι Πογιάτος για το παιχνίδι με τον Άρη στο Κορωπί και η διάψευση της ΠΑΕ για κάτι που δεν είπε ποτέ ο Καταλανός τεχνικός στους ποδοσφαιριστές του.

Οι «διαρροές» είναι μια πονεμένη ιστορία για κάθε ελληνική ομάδα. Την τελευταία διετία ο Παναθηναϊκός εμφανίζει και μία άλλη παθογένεια. Τις «διαρροές» που στοχεύουν σε συγκεκριμένα πρόσωπα και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, όπως έγινε πέρυσι με τον Νίκο Νταμπίζα και το δήθεν «εσείς φταίτε και όχι εμείς» μετά την τεσσάρα από τον Άρη στο «Βικελίδης».

Πάλι μετά από μια ήττα από τον Άρη… κυκλοφόρησε πως ο Ντάνι Πογιάτος είπε στους παίκτες του «δεν πρέπει να απογοητεύστε, καθώς χάσατε από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια σας».

Αυτή την φορά η αντίδραση της «πράσινης» ΠΑΕ ήταν άμεση και διέψευσε κατηγορηματικά αυτή την ατάκα, που παρουσίαζε τον Καταλανό τεχνικό να βρίσκεται στον… κόσμο του!

«Μια νίκη θα αλλάξει τα πάντα, ευκαιρίες και φτηνό γκολ»

Από κει και πέρα, ο Πογιάτος μιλώντας στο Κορωπί, στάθηκε στην σημασία που έχει να έρθει η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο θα αλλάξει τα πάντα και το κλίμα εντός και εκτός ομάδας. Παράλληλα, και όσον αφορά το παιχνίδι με τον Άρη, υπογράμμιζε πως:

«Δεν ήμασταν καθόλου καλοί για αρκετά μεγάλο διάστημα και πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά για να βελτιωθούμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ από μία στιγμιαία αδράνεια και στην συνέχεια όταν αντιδράσαμε, χάσαμε ευκαιρίες που έπρεπε να γίνουν γκολ».

Ο 42χρονος τεχνικός γνωρίζει το κλίμα που επικρατεί για το πρόσωπό του, ωστόσο, εξακολουθεί να είναι σίγουρος για την ποιότητα της δουλειάς του και πιστεύει πως σύντομα θα φάνει πάνω στο χορτάρι η πολυπόθητη βελτίωση που θα φέρει και τα πρώτα «τρίποντα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα