Φούντας στο gazzetta.gr: «Πασάρει και σκοράρει ο Μουργκ, σημαντικός στη Ραπίντ» (vid)

Φούντας στο gazzetta.gr: «Πασάρει και σκοράρει ο Μουργκ, σημαντικός στη Ραπίντ» (vid)

Φούντας στο gazzetta.gr: «Πασάρει και σκοράρει ο Μουργκ, σημαντικός στη Ραπίντ» (vid)

bet365

Ο κορυφαίος Έλληνας σκόρερ στην Ευρώπη, Ταξιάρχης Φούντας εκθείασε στο gazzetta.gr τον συμπαίκτη του Τόμας Μουργκ, ο οποίος βρίσκεται κοντά στον ΠΑΟΚ. «Αγωνίζεται από τα δεξιά στη Ραπίντ, ποιοτικός παίκτης, είμαι βέβαιος πως θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ».

Μετά τον Στέφαν Σβαμπ, ένας ακόμη συμπαίκτης του Ταξιάρχη Φούντα στη Ραπίντ Βιέννης ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχει εντοπίσει τον αντι-Πέλκα στο πρόσωπο του Τόμας Μουργκ από την δοκιμασμένη αγορά της Αυστρίας. Ο 24χρονος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως δεκάρι, όσο και ως δεξί χαφ.

Την τελευταία τετραετία με τα χρώματα του αυστριακού συλλόγου έχει πετύχει σε 163 ματς, 35 γκολ, ενώ έχει μοιράσει 40 ασίστ. Είναι χαρακτηριστικό πως στην τρέχουσα σεζόν μετράει ήδη 2 γκολ και 3 ασίστ. Μάλιστα έπειτα από ασίστ του Ταξιάρχη Φούντα, άνοιξε το σκορ χθεσινό ματς (4/10) κόντρα στη Λίντσερ (3-0).

O φορμαρισμένος Έλληνας φορ μίλησε στο gazzetta.gr, για τον συμπαίκτη του εξηγώντας ποια είναι τα στοιχεία που τον καθιστούν ως πολύτιμη μονάδα στην Ραπίντ Βιέννης.

«Ο Μουργκ θεωρείται σημαντικός στη Ραπίντ και σίγουρα εάν υπογράψει στον ΠΑΟΚ θα αποτελέσει μεγάλο πλήγμα για την ομάδα μας. Μπορεί να αγωνιστεί ως δεκάρι, ενώ εδώ στη Ραπίντ παίζει από την δεξιά πλευρά. Έχει πολύ καλή επαφή με την μπάλα, είναι παίκτης που μπορεί να πασάρει και να σκοράρει, ενώ ο τρόπος που σουτάρει μου θυμίζει τον Ντιμπάλα.

Στο τελευταίο ματς κόντρα στην Λίντσερ πέτυχε το πρώτο γκολ έπειτα από δική μου ασίστ. Είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος πιστεύω δεν θα έχει πρόβλημα να σταθεί στο επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και να βοηθήσει την ΠΑΟΚ».

Δείτε την εξαιρετική ασίστ του Φούντα και το γκολ του Μουργκ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα