Παναθηναϊκός: Η «παγωμάρα» του Πογιάτος και τα «πάμε» που δεν αρκούσαν (vid)

Παναθηναϊκός: Η «παγωμάρα» του Πογιάτος και τα «πάμε» που δεν αρκούσαν (vid)

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Η «παγωμάρα» του Πογιάτος και τα «πάμε» που δεν αρκούσαν (vid)

bet365

Όλες οι αντιδράσεις του Ντάνι Πογιάτος κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη αποτυπώνονται στο βίντεο της παρακάμερας της «πράσινης» ΠΑΕ, με τον Ισπανό τεχνικό ν' απογοητεύεται στο γκολ που δέχθηκε το «τριφύλλι», αλλά και να δίνει συνεχώς ενθάρρυνση στους παίκτες του και κυρίως στους Χατζηγιοβάνη και Κουρμπέλη.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Παναθηναϊκός έμεινε με μόλις έναν βαθμό έπειτα από τρία ματς πρωταθλήματος, αφού ηττήθηκε 1-0 από τον Άρη το απόγευμα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ.

Ο Ντάνι Πογιάτος, τη στιγμή του γκολ για τους «κίτρινους» από τον Μαντσίνι απογοητεύτηκε στιγμιαία, όμως προσπάθησε να ξαναδώσει κουράγιο στους παίκτες του.

Προβληματίστηκε, σκέφτηκε, έδινε οδηγίες στους Χατζηγιοβάνη και Κουρμπέλη, αλλά οι λιγοστές ευκαιρίες που έφτιαξε το «τριφύλλι» δεν απέφεραν τίποτα...

Δείτε το βίντεο της «πράσινης» παρακάμερας:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα