Χατζηγιοβάνης: «Είμαστε ο Παναθηναϊκός και πρέπει να κερδίζουμε»

Χατζηγιοβάνης: «Είμαστε ο Παναθηναϊκός και πρέπει να κερδίζουμε»

Gazzetta team
Χατζηγιοβάνης: «Είμαστε ο Παναθηναϊκός και πρέπει να κερδίζουμε»

bet365

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο και τόνισε πως πρέπει η ομάδα να παίρνει νίκες...

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα του ΣΚΑΪ:

«Στα προηγούμενα δύο ματς δεν είχαμε ευκαιρίες για γκολ. Σήμερα μας έλειψε η αποτελεσματικότητα. Ελέγχαμε το παιχνίδι, είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί και ήρθε η ήττα. Ήμασταν καλύτεροι από τον Άρη, είμαστε ικανοποιημένοι σε αυτό το κομμάτι, αλλά μας στεναχωρεί που ηττηθήκαμε γιατί είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει να κερδίζουμε. Χρειαζόμαστε βαθμούς για να ανέβουμε στη βαθμολογία».

Για τη συνέχεια: «Έτσι όπως παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο, έτσι πρέπει να είμαστε από το πρώτο λεπτό γιατί μια μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει φάσεις και να πιέζει από την αρχή τον αντίπαλο κι αν έχουμε τις ευκαιρίες θα έρθουν και τα γκολ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα