Μιχαηλίδης: «Μας επηρέασε η κόκκινη κάρτα»

Gazzetta team
Μιχαηλίδης: «Μας επηρέασε η κόκκινη κάρτα»

bet365

Ο βοηθός του Μάκη Χάβου στον πάγκο του Παναιτωλικού, στάθηκε στο γεγονός πως τα «καναρίνια» κόντρα στον έπαιζαν από το 17' με παίκτη λιγότερο
Ο Παναιτωλικός έπαιζε από το 17' με παίκτη λιγότερο κόντρα στον Αστέρα και εκεί στάθηκε ο Μπάμπης Μιχαηλίδης, βοηθός του Μάκη Χάβου, μετά το τέλος του αγώνα. «Είναι φανερό πως η κόκκινη κάρτα τόσο νωρίς μας στέρησε τη δυνατότητα να παίξουμε όπως μπορούμε να παίξουμε. Είμαστε φύση επιθετική ομάδα και το ότι παίξαμε τόσο νωρίς με παίκτη λιγότερο δεν μας επέτρεψε να παίξουμε όπως μπορούμε», είπε αρχικά στη NOVA.
Και συνέχισε. «Τα παιδιά όμως, πάλεψαν, έτρεξαν πάρα πολύ κι αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 20-25 λεπτά που κάναμε αβίαστα λάθη, στη συνέχεια ήμασταν αυτοί που έπρεπε, φέραμε το ματς στα μέτρα μας. Κόντρα σε μία καλή ομάδα, όπως ο Αστέρας και με την αποβολή από τόσο νωρίς ήταν δύσκολο να ανταπεξέλθουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα