Παναθηναϊκός: Με Εμμανουηλίδη κόντρα στον Άρη οι... πράσινοι (pic)

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Με Εμμανουηλίδη κόντρα στον Άρη οι... πράσινοι (pic)

bet365

Με τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Άρη για την 4η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ένα νέο πρόσωπο θα έχει η αποστολή του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τον Άρη στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο λόγος για τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη που συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή. Αναλυτικά οι 21 που διάλεξε ο Ντάνι Πογιάτος είναι οι εξής: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουανκάρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Χαβιέρ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αίτορ, Τζαβίδας, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Εμμανουηλίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα