ΠΑΟΚ: Ο Ινγκασον φεύγει για Ρέικιαβικ και όχι για Τουρκία…

ΠΑΟΚ: Ο Ινγκασον φεύγει για Ρέικιαβικ και όχι για Τουρκία…

bet365

Ο Ινγκι Ινγκασον κλήθηκε στην αποστολή της Εθνικής ομάδας της χώρας του, την ίδια ώρα που οι «ασπρόμαυροι» ξέκοψαν κάθε συζήτηση γύρω από το ενδεχόμενο πώλησής του.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει, μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ για την 4η αγωνιστική της Super League Interwetten, με προορισμό το Ρέικιαβικ και όχι την… Τραπεζούντα.

Ο 27χρονος στόπερ του «Δικεφάλου» επιστρέφει στην Εθνική ομάδα της χώρας του ενόψει των αγώνων με Ρουμανία (8/10) στο Ρέικιαβικ για ένα εισιτήριο στην τελική φάση του Euro.

Οι αγώνες των playoffs ήταν να γίνουν τον περασμένο Μάρτιο, ωστόσο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού μεταφέρθηκαν για τον Οκτώβριο και θα γίνουν ανάμεσα στους αγώνες για το National League. Εκεί, η Ισλανδία θα συναντήσει τη Δανία (11/10) και το Βέλγιο (14/10).

Την ίδια ώρα οι «ασπρόμαυροι» «άναψαν κόκκινο» στο ενδεχόμενο πώλησης του Ινγκασον στην Τραμπζονσπόρ. Η τουρκική ομάδα εξέφρασε, επίσημα, ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ωστόσο στην Τούμπα δεν μπήκαν καν στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων, καθώς τόσο η τεχνική ηγεσία, όσο και ο ποδοσφαιριστής, επιθυμούν την συνέχιση της συνεργασίας τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα