ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες ο Κρέσπο με θλάση β’ βαθμού

ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες ο Κρέσπο με θλάση β’ βαθμού

ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες ο Κρέσπο με θλάση β’ βαθμού

bet365

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Χοσέ Κρέσπο. Ο Ισπανός υπέστη θλάση β’ βαθμού στον αγώνα με την Κρασνοντάρ και θα μείνει εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες.

Η αλλαγή του Χοσέ Κρέσπο στον αγώνα με την Κρασνοντάρ ήταν αναγκαστική, καθώς ο Ισπανός αμυντικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Την Παρασκευή (2/10) υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα της μαγνητικής επιβεβαίωσαν τους αρχικούς φόβους των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

«Τ’ αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως ο Ισπανός αμυντικός υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο και η επιστροφή του στα γήπεδα υπολογίζεται σε περίπου τρεις εβδομάδες», αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ για τον Κρέσπο, που τέθηκε νοκ άουτ για την αναμέτρηση της Κυριακής (4/10) κόντρα στον ΟΦΗ.

Ένας ακόμα τραυματίας, ο Ροντρίγκο Σοάρες ακολούθησε σήμερα μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Στο φινάλε της προπόνησης διεξήχθη δίτερμα, χωρίς τους παίκτες που ήταν βασικοί κόντρα στην Κρασνοντάρ, οι οποίοι έκαναν αποφόρτιση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα