Ολυμπιακός: Μπρούμα με τις ευλογίες του Μαρτίνς και με αξίωση να μπει ρήτρα αγοράς! (vids)

Ολυμπιακός: Μπρούμα με τις ευλογίες του Μαρτίνς και με αξίωση να μπει ρήτρα αγοράς! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Μπρούμα με τις ευλογίες του Μαρτίνς και με αξίωση να μπει ρήτρα αγοράς! (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός διαπραγματευόταν σκληρά για μέρες τον Μπρούμα με την Αϊντχόφεν η οποία έκανε πίσω και ενώ για τον παίκτη τον οποίο ήθελε ο Μαρτίνς οι ερυθρόλευκοι επέμεναν να μπει ρήτρα αγοράς!
Το όνομα του Μπρούμα μπορεί να ξαναβγήκε δυνατά στο προσκήνιο το βράδυ της Πέμπτης όπως είχατε διαβάσει σχετικά εδώ όμως ο Ολυμπιακός βλέποντας πως ο Πορτογάλος διεθνής είναι ένας παίκτης που θέλει ο προπονητής και παράλληλα άλλες επιλογές του δεν... περπάτησαν είχε ξεκινήσει εδώ και μέρες σκληρές διαπραγματεύσεις για τον διεθνή winger. Η PSV αρχικά δεν ενέδωσε διότι δεν ήθελε να φύγει ο παίκτης όμως εν τέλει πείστηκε να πει το ναι ενώ οι Πειραιώτες πίεσαν εξαρχής και πέτυχαν να μπει ρήτρα αγοράς στον δανεισμό του, επισημαίνοντας πως εφόσον κάνει καλή χρονιά θα τον αγοράσουν του χρόνου.
Ο μάνατζερ του παίκτη, Κάτιο Μπαλντέ, επιβεβαίωσε πως ο παίκτης είναι πια κλεισμένος στον Ολυμπιακό. Στόχος του είναι να βρίσκεται το Σάββατο στην Ελλάδα για τα τυπικά. Γεννημένος το 1994 ο Μπρούμα είναι κυρίως αριστερός winger αλλά παίζει και δεξιά αλλά και φορ. Στην Αϊντχόφεν ο Μπρούμα έχει 35 ματς με 5 γκολ και 6 ασίστ, στη Λειψία είχε 67 αγώνες με 10 γκολ και 5 ασίστ, στη Γαλατά 85 ματς με 15 γκολ και 21 ασίστ και στη Σοσιεδάδ 33 ματς με 3 γκολ και 1 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα