Άρης: Συνάντηση Καρυπίδη-Μάντζιου και συζήτηση για τα μεταγραφικά

Άρης: Συνάντηση Καρυπίδη-Μάντζιου και συζήτηση για τα μεταγραφικά

Gazzetta team
Άρης: Συνάντηση Καρυπίδη-Μάντζιου και συζήτηση για τα μεταγραφικά

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και πριν την έναρξη της σημερινής (1/10) προπόνησης συναντήθηκε με τον Άκη Μάντζιο.

Η συζήτηση των δύο ανδρών επικεντρώθηκε στις εξελίξεις που υπάρχουν επί των μεταγραφικών θεμάτων καθώς επίσης και στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊό στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Εκτός του Ματέο Γκαρσία ο οποίος αναμένεται απόψε (1//10) στη Θεσσαλονίκη, οι «κίτρινοι» επιδιώκουν την απόκτηση ακόμη δύο παικτών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκονται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με έμπειρο κεντρικό αμυντικό, ενώ θέλουν να την προσθήκη ενός ακραίου χαφ.

Μετά τη συνάντηση των Θόδωρου Καρυπίδη, Άκη Μάντζιου, ο πρώτος παρακολούθησε την προπόνηση και στη συνέχεια θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης καθώς αναμένει την άφιξη του Ματέο Γκαρσία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα