ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Κανένα περιθώριο για συναισθηματισμούς»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Κανένα περιθώριο για συναισθηματισμούς»

Gazzetta team
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Κανένα περιθώριο για συναισθηματισμούς»

bet365

Να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό από το Champions League, θέλει ο ΠΑΟΚ και να επικεντρωθεί στο ματς της Super League Interwetten, με τον ΟΦΗ.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, μετά την εντός έδρας ήττα από την Κράσνονταρ με 2-1. Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, έστειλε το δικό της μήνυμα για την επόμενη μέρα του Δικεφάλου.

Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Ο στόχος της εισόδου σε ευρωπαϊκό όμιλο επετεύχθη, το όνειρο των ομίλων του UEFA Champions League χάθηκε στις λεπτομέρειες και πλέον ο Δικέφαλος στρέφει την προσοχή του στον αγώνα του πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή (04.10, 18:15).

Η πικρία και η απογοήτευση κράτησαν μέχρι το χθεσινό βράδυ. Άλλωστε μία σεζόν με συνεχόμενους αγώνες ανά τέσσερις μέρες, δεν αφήνει περιθώρια για αποπροσανατολισμό και συναισθηματισμούς.Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του τα προκριματικά του UEFA Champions League και πλέον περιμένει τους αντιπάλους του στο Europa League, ενώ δουλεύει για τον επόμενο αγώνα κόντρα στους Κρητικούς.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (01.10) το αγωνιστικό τμήμα συγκεντρώθηκε στη Νέα Μεσημβρία και έπιασε δουλειά για το επικείμενο παιχνίδι.Όσι ξεκίνησαν τον αγώνα με την Κράσνονταρ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν μία προπόνηση υψηλής έντασης, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας.Ο Ροντρίγκο Σοάρες συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ δεν προέκυψε κάποιο άλλο πρόβλημα από την αναμέτρηση με τους Ρώσους.Την Παρασκευή (02.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα