Παναθηναϊκός: Ανοιχτό για τη μετάδοση του αγώνα με τον Άρη

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Ανοιχτό για τη μετάδοση του αγώνα με τον Άρη

bet365

Αν και πρόκειται για διαδικαστικά θέματα, αυτή τη στιγμή είναι ανοιχτό το θέμα της τηλεοπτικής κάλυψης της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Άρη για το μεσημέρι της Κυριακής...

Ναι μεν οι «πράσινοι» συμφώνησαν με την Nova πετυχαίνοντας εν τέλει την καλύτερη οικονομική συμφωνία των τελευταίων 8 ετών σε ό,τι αφορά το τηλεοπτικό τοπίο, ωστόσο, αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποια ζητήματα που θα πρέπει να διευθετηθούν προτού το τηλεοπτικό συνεργείο του συνδρομητικού καναλιού καλύψει τηλεοπτικά το εντός έδρας ματς του «τριφυλλιού».

Αν μέχρι και την Παρασκευή ρυθμιστούν όλα, τότε κανονικά η Nova θα μεταδόσει την αναμέτρηση, σε διαφορετική περίπτωση είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να καλυφθεί τηλεοπτικά από τον ΣΚΑΪ, με παραγωγή του ΠαναθηναϊκόςTV.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Παρατηρήσεις και απαίτηση για άμεση βελτίωση από Πογιάτος

Παναθηναϊκός: Μαγνητική ο Αγιούμπ, εξετάσεις ο Αντονίτο

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα