Παναθηναϊκός: Μαγνητική ο Αγιούμπ, εξετάσεις ο Αντονίτο

Παναθηναϊκός: Μαγνητική ο Αγιούμπ, εξετάσεις ο Αντονίτο

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Μαγνητική ο Αγιούμπ, εξετάσεις ο Αντονίτο

bet365

Ο Μαροκινός μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και θα κάνει μαγνητική για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος. Συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού ο Αντονίτο, θα υποβληθεί εκ νέου σε τεστ Covid-19.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το ρεπό της Τρίτης. Από αύριο, Πέμπτη, θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Άρη (16:00), καθώς όσοι ξεκίνησαν βασικοί στο Αλκαζάρ έκαναν αποθεραπεία.

Εκτός από τα γνωστά προβλήματα (Βιγιαφάνιες, Χατζηθεοδωρίδης), ο Πογιάτος «πονοκεφαλιάζει» τόσο για τον Γιασίν Αγιούμπ όσο και για τον Αντονίτο.

Ο Μαροκινός μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το πρόβλημα. Ο Ισπανός μπακ εμφάνισε συμπτωματολογία λοίμωξης στο αναπνευστικό και προτιμήθηκε να μείνει εκτός προπονητικού κέντρου (έχει ήδη δύο αρνητικά τεστ COVID-19) μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Τέλος, ο Αλεξανδρόπουλος έμεινε εκτός λόγω προβλήματος στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα