ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με Καμπετσή

Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με Καμπετσή

Παναθηναϊκός:  Τι συμβαίνει με Καμπετσή

 Οι προτάσεις που δεν προχώρησαν για την αποδέσμευσή του από τον Παναθηναϊκό, το περιθώριο μίας εβδομάδας και η απορία της μη εκμετάλλευσής του από τον Ντάνι Πογιάτος.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζεται, αν και αρχικά φαινόταν πως θα πάρει ακόμη μία ευκαιρία να καθιερωθεί στον Παναθηναϊκό, είναι ο Αργύρης Καμπετσής. Ο νεαρός διεθνής φορ αν και προπονείται κανονικά υπό τις οδηγίες του Ντάνι Πογιάτος, δεν πήρε ούτε λεπτό συμμετοχής στα φιλικά, δεν είναι στις αποστολές για τα επίσημα παιχνίδια και παρά την πολύ καλή του εικόνα στις προπονήσεις, παραμένει ανενεργός.

Γεγονός που προκαλεί απορία από την στιγμή που πίσω από τους Καρλίτος και Μακέντα, οι οποίοι ξεκινούν βασικοί σε κάθε παιχνίδι, υπάρχει μοναχά ο Φώτης Ιωαννίδης.

Από κει και πέρα, τον τελευταίο μήνα υπήρξαν ομάδες από το εξωτερικό που ενδιαφέρθηκαν να πάρουν ως ελεύθερο τον Καμπετσή. Για διάφορους λόγους καμία από αυτές δεν προχώρησε και μία εβδομάδα πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου(5.10) το μέλλον του ποδοσφαιριστή είναι στον… αέρα!

Υπάρχουν κρούσεις προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή που είναι πιθανό να γίνουν επίσημες προτάσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Καμπετσής θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό αλλά αυτή την ώρα υπάρχουν λιγοστές πιθανότητες να ενεργοποιηθεί. Εκτός και αν αλλάξει η τεχνική ηγεσία του συλλόγου…

Υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι του 2021.