Παναθηναϊκός: Η εμφάνιση του Χουάνκαρ το μόνο «κέρδος» από το Αλκαζάρ

Παναθηναϊκός: Η εμφάνιση του Χουάνκαρ το μόνο «κέρδος» από το Αλκαζάρ

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Η εμφάνιση του Χουάνκαρ το μόνο «κέρδος» από το Αλκαζάρ

bet365

Το ελπιδοφόρο ντεμπούτο του Ισπανού ακραίου μπακ κόντρα στην Λάρισα, αποτελεί το μοναδικό καλό μαντάτο για τον Παναθηναϊκό ενόψει της συνέχειας. Ο ουσιαστικός Αϊτόρ.

Ο Παναθηναϊκός είχε θλιβερή εικόνα στο Αλκαζάρ, έμεινε στο 1-1 με την ΑΕΛ και ζευγάρωσε τις γκέλες του στο φετινό πρωτάθλημα. Το σύνολο του Ντάνι Πογιάτος συνεχίζει να προβληματίζει με την εικόνα του στην αρχή της περιόδου και το μοναδικό καλό νέο για το «τριφύλλι», προέκυψε από την εμφάνιση του Χουάνκαρ στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Ισπανός μπακ στο ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα, πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση και έδειξε πως έχει την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά για να βοηθήσει το «τριφύλλι» να αλλάξει προς το καλύτερο την αγωνιστική του παρουσία.

Ο 30χρονος άσος δεν αντιμετώπισε προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι για όσο αγωνίστηκε, ήταν σωστός τακτικά και τα πιο ελπιδοφόρα «μηνύματα» ήρθαν από τα όσα έκανε δημιουργικά.

Είχε πολλά ανεβάσματα προς την αντίπαλη περιοχή, τα περισσότερα από αυτά επιτυχημένα στο πρώτο ημίχρονο. Ένα κερδισμένο κόρνερ, μία πάσα εντός περιοχής στον Μακέντα και μία κερδισμένη κίτρινη, εκμεταλλευόμενος την ταχύτητά, που αποτελεί και το μεγαλύτερό του προσόν.

Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΪΤΟΡ

Σε δεύτερο πλάνο, η παρουσία του Αϊτόρ. Ο Ισπανός εξτρέμ έκανε κι αυτός το ντεμπούτο του στο Αλκαζάρ. Είχε μια ασίστ με το ωραίο γύρισμα στον Κίκο Μακέντα, μία τέλεια σέντρα για το κεφάλι του Ιταλού και μια ατομική ενέργεια και σουτ, στο δεύτερο ημίχρονο. Είχε εξάρσεις αλλά όχι διάρκεια στην απόδοσή του, κάτι που αποτελεί και ζητούμενο για την συνέχεια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, όμως, πως είχε να αγωνιστεί επτά μήνες και θέλει κι αυτός, τον χρόνο του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα