Απόλλων Σμύρνης: Γιατί Μουνιέ...

Gazzetta team
Απόλλων Σμύρνης: Γιατί Μουνιέ...

bet365

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός θα «ριζώσει» στη χώρα μας αφού θα αγωνιστεί με 3η διαφορετική ομάδα και το gazzetta.gr θα επιδιώξει να... αναλύσει τι μπορεί να προσφέρει στην «Ελαφρά Ταξιαρχία»
Κάτοικος Ριζούπολης έγινε από σήμερα (30/9) ο Αντονι Μουνιέ, καθώς ο Απόλλωνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού. Αυτόματα ο 33χρονος φαίνεται πως θα «ριζώσει» στα μέρη μας, αφού η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα γίνει η 3η εν Ελλάδι ομάδα του, μετά τον Παναθηναϊκό και τον Παναιτωλικό. Ηρθε τον Γενάρη του 2018 για το «τριφύλλι», περίπου δύο χρονιά μετά βρέθηκε στο Αγρίνιο και τώρα επέστρεψε στην Αθήνα.
Η προσθήκη του μπορεί να λογίζεται και ως ένα από τα «μπαμ» του καλοκαιριού, αφού ας μην ξεχνάμε πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με δεκάδες συμμετοχές σε Ligue 1 και Serie A. Αυτόματα αξίζει να μπούμε στη διαδικασία και να «αποκωδικοποιήσουμε» τι μπορεί να προσφέρει στη νέα του... γειτονιά.
*Ποιότητα και φαντασία στο παιχνίδι της. Ο Μουνιέ ξέρει μπάλα και μπορεί να βοηθήσει τόσο στο δημιουργικό όσο και εκτελεστικό κομμάτι. Δημιουργεί φάσεις, έχει το 1 vs 1, αλλά και διατηρεί επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, τόσο μέσα από τα «καρέ» όσο και έξω με σουτ. Διαθέτει «καλά» πόδια, ενώ σκοράρει και με το κεφάλι. Ξέρει πως να παίρνει σωστές τοποθετήσεις.
*Μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να ξεκινήσει ο Απόλλων τις επίσημες υποχρεώσεις του για τη σεζόν 2020/21 και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» φαίνεται πως βρίσκεται ακόμη σε διαδικασία «μονταρίσματος». Στα φιλικά της χρησιμοποίησε τόσο το 4-2-3-1 όσο και το 3-4-2-1, δείγμα πως ο Γιώργος Παράσχος ακόμη δεν έχει κατασταλάξει σε πρόσωπα και σχήμα. Με την παρουσία του Μουνιέ απέκτησε έναν παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από το «9», τόσο δηλαδή στα άκρα, όσο και σαν περιφερειακός, με τετράδα ή τριάδα στα στόπερ. Η παρουσία του Γάλλου προσφέρει λύσεις.
*Εμπειρία. Ο Μουνιέ έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, είναι 33 και δύναται να διαχειριστεί κρίσιμες καταστάσεις. Η εμπειρία του μπορεί να φανεί πολύτιμη, αφού σε μία ομάδα που μόλις ανέβηκε, πολλές φορές θα παρατηρηθεί το φαινόμενο η μπάλα να «καίει και να υπάρχει άγχος ή πίεση. Διαθέτει το know how να έχει το «καθαρό μυαλό».
*Προσωπικότητα. Οχι μόνο σε ατομικό επίπεδο. Ο Γάλλος διαθέτει μεσογειακό ταμπεραμέντο και αρέσκεται να βγαίνει μπροστά. Παθιάζεται με ότι κάνει και στα αποδυτήρια μπορεί να αποτελέσει το «παράδειγμα» για όλους, κυρίως τους νεαρούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα