ΠΑΟΚ: Αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη ο Ζαμπά (pic)

ΠΑΟΚ: Αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη ο Ζαμπά (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη ο Ζαμπά (pic)

bet365

Ο Λέο Ζαμπά, το πρωί της Τρίτης (29/09) αναχώρησε από το «Ελ. Βενιζέλος», προκειμένου να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος, δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα, γι' αυτό και αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, ακόμα κι αν είναι με τη μορφή δανεισμού

Υπενθυμίζεται, ότι ο 22χρονος ποδοσφαιριστής ζήτησε να ταξιδέψει αρχικά στην Πορτογαλία και ακολούθως στην πατρίδα του, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει στις συναντήσεις που θα έχει μαζί με τον νέο εκπρόσωπο του να διαφοροποιήσει τα δεδομένα.

Το πρωί της Τρίτης (29/09), ο Λέο Ζαμπά, πόσταρε στα social media μια φωτογραφία από το «Ελ. Βενιζέλος» με την φράση «Τα πλάνα του Θεού».

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βραζιλιάνος εξτρέμ θα επισκεφθεί ειδικό γιατρό στην Πορτογαλία, ο οποίος θα εξετάσει το γόνατό του και θα τον υποβάλλει σε μια μικροεπέμβαση.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα