Ντρέγκερ: «Ήρθα στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας και λόγω του Ραφίνια»

Ντρέγκερ: «Ήρθα στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας και λόγω του Ραφίνια»

Δημήτρης Τομαράς
Ντρέγκερ: «Ήρθα στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας και λόγω του Ραφίνια»

bet365

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού μιλάει στο Olympiacos.org για τα όνειρα του με τη νέα του ομάδα, για τους φιλάθλους, τη βοήθεια των Χολέμπας, Ραφίνια και πολλά άλλα...
Πιο αναλυτικά:
Τι γνωρίζεις για τον Ολυμπιακό και την ιστορία του;
«Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος, παραδοσιακά ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα. Ξέρω επίσης ότι οι φίλαθλοι του είναι τρελοί και ανυπομονώ να παίξω στο γήπεδο. Επίσης ξέρω ότι υπάρχει μια παράδοση, ο Ολυμπιακός να βγάζει πολύ καλούς παίκτες. Πάντα παίρνει μέρος σε διεθνείς διοργανώσεις. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ».
Ποιοι οι λόγοι που σε έκαναν να αποδεχθείς την πρόταση του Ολυμπιακού;
«Ακριβώς αυτό που σας είπα. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα, νομίζω ότι είναι ένα πολύ όμορφο βήμα για μένα στην καριέρα μου να είμαι μέλος του Ολυμπιακού, ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα να επιλέξω τον Ολυμπιακό».
Τι ονειρεύεσαι να ζήσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού;
«Καταρχήν θέλω να κερδίσω τίτλους με τον Ολυμπιακό, νομίζω ότι αυτός είναι ο σημαντικότερος στόχος των ποδοσφαιριστών. Θέλω να γνωρίσω τους φιλάθλους και το γήπεδο, να τους ακούσω, ξέρω ότι είναι λίγο δύσκολο με τον κορονοϊό, ελπίζω και ανυπομονώ ίσως την επόμενη χρονιά να γιορτάσουμε μαζί με τους φιλάθλους μας».
Πριν έρθεις για να υπογράψεις στην ομάδα είχες μιλήσει με τον προπονητή της ομάδας, τον κ. Πέδρο Μαρτίνς;
«Οχι πάρα πολύ, μόνο λίγο γιατί προετοίμαζε την ομάδα για το πρώτο παιχνίδι του UEFA Champions League με την Ομόνοια».
Ποια είναι τα στοιχεία που έχεις στο δικό σου παιχνίδι σου και θεωρείς ότι θα βοηθήσουν τον Ολυμπιακό;
«Δεν παραιτούμαι ποτέ, τρέχω πολύ στη δεξιά πλευρά πάνω κάτω, ελπίζω να δώσω πολλές ασίστ στους επιθετικούς μας, αυτές είναι οι κύριες δυνάμεις μου».
Ο Ολυμπιακός έχει ποδοσφαιριστές που μιλάνε γερμανικά, θεωρείς πως αυτό θα σε βοηθήσει στην προσαρμογή σου στην ομάδα και παράλληλα μέσα στο παιχνίδι;
«Ναι οπωσδήποτε γνωρίζω καλά τον Χολέμπας και τον Ράφα, μιλάνε και οι δύο γερμανικά όμως γενικότερα δεν έχω πρόβλημα με τα αγγλικά είναι καλό για μένα που μπορώ να μάθω και να μιλήσω περισσότερο στα αγγλικά. Νομίζω ότι είναι εντυπωσιακό πόσο γρήγορα μπορεί κάποιος να προσαρμοστεί στην ομάδα, η γλώσσα δεν είναι και τόσο σημαντική».
Στην ίδια θέση στην ομάδα υπάρχει και ένας παίκτης που εντυπωσίασε την προηγούμενη δεκαετία στην Μπουντεσλίγκα, ο Ραφίνια. Είναι ευλογία να έχεις έναν τόσο σημαντικό συμπαίκτη για να σε βοηθήσει στην εξέλιξη σου;
«Ναι οπωσδήποτε και αυτός επίσης είναι ένας από τους λόγους που επέλεξα τον Ολυμπιακό γιατί μπορώ να μάθω πολλά καινούργια πράγματα από τον Ραφίνια. Είναι ένας θρύλος έχω τον μέγιστο σεβασμό για την καριέρα του, μόνο να τον βλέπω και να του μιλάω, ελπίζω πως θα μάθω πολλά από αυτόν και ανυπομονώ».
Στην καριέρα σου έχεις αγωνιστεί και ως εξτρέμ και ως δεξιός μπακ, που σου αρέσει να παίζεις καλύτερα;
«Είναι δύσκολο, νομίζω ότι στο μοντέρνο ποδόσφαιρο το δεξί μπακ δεν είναι πια αυτό που ήταν πριν 10 χρόνια. Θα έλεγα ότι μου αρέσει περισσότερο η θέση του δεξιού μπακ γιατί έχω το παιχνίδι μπροστά μου, μπορώ να βοηθήσω πολύ με την ταχύτητα μου και την ικανότητα μου. Αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στη θέση του δεξιού μπακ και του εξτρέμ θα διάλεγα του δεξιού μπακ».
Θες να στείλεις ένα μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας;
«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ και όπως είπα ανυπομονώ να σας ακούσω, να γιορτάσω μαζί σας και ναι! We rule this land!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα