ΑΕΚ: Ατομικό για Ολιβέιρα, φόβοι για θλάση του Μπακάκη

ΑΕΚ: Ατομικό για Ολιβέιρα, φόβοι για θλάση του Μπακάκη

Gazzetta team
ΑΕΚ: Ατομικό για Ολιβέιρα, φόβοι για θλάση του Μπακάκη

bet365

Ο Νέλσον Ολιβέιρα προστατεύθηκε και την Δευτέρα (28/0), ωστόσο ήταν καλύτερα και εκτός απροόπτου θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς από την Τρίτη (29/09).

Build A Bet στο ΑΕΛ - Παναθηναϊκός. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Η κατάσταση του Πορτογάλου επιθετικού δεν εμπνέει ανησυχία, παρά το γεγονός πως προστατεύτηκε από την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (28/09). Ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και από αύριο (29/09) θα μπει κανονικά και θα φουλάρει ενόψει της αναμέτρησης με την Βόλφσμπουργκ την Πέμπτη (01/10, 21:45).

Από την άλλη, οι πρώτες εκτιμήσεις για τον Μιχάλη Μπακάκη, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το ματς με την Λαμία, κάνουν λόγο για θλάση α' βαθμού. Ωστόσο, εντός της ημέρας (28/09) αναμένονται τα αποτελέσματα της μαγνητικής του εξέτασης για το μέγεθος της ζημιάς στον αριστερό του τετρακέφαλο.

Οσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Λαμία ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ μαζί με τον Ολιβέιρα, ατομικό ακολούθησαν και οι Λάτσι-Γαλανόπουλος. Οι «κιτρινόμαυροι» θα βρεθούν ξανά στα Σπάτα το πρωί της Τρίτης (29/09, 11:30) για τη συνέχεια της προετοιμασίας τους για το κρίσιμο ματς με την Βόλφσμπουργκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα