Ανσαριφάρντ: «Αποκτάμε αυτοπεποίθηση, καμία δικαιολογία για την ευκαιρία που έχασα»

Gazzetta team
Ανσαριφάρντ: «Αποκτάμε αυτοπεποίθηση, καμία δικαιολογία για την ευκαιρία που έχασα»

bet365

Ο Ιρανός φορ της ΑΕΚ τόνισε ότι νιώθει άνετα στην ΑΕΚ, ότι η ομάδα με τις νίκες αποκτάει αυτοπεποίθηση, ενώ παραδέχθηκε πως ήταν αδικαιολόγητος για τη μεγάλη ευκαιρία που έχασε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στη NOVA μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας:

Για τη νίκη της ΑΕΚ: «Έπρεπε να κερδίσουμε και κερδίσαμε. Ήταν μια δύσκολη βδομάδα κατά την οποία παίξαμε τρία ματς. Πήραμε τρία θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα αποκτά αυτοπεποίθηση και συνεχίζουμε».

Για το ότι έκανε καλό ματς, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει: «Είμαι πολύ χαρούμενους που νικήσαμε. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως έχασα την ευκαιρία, αλλά αυτά συμβαίνουν. Θα πρέπει να το διαχειριστώ και να έχω καλύτερη απόδοση. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο κάποιες φορές σκοράρεις κάποια εκπληκτικά γκολ, κάποιες άλλες χάνεις τέτοιες ευκαιρίες».

Για το τι πήγε λάθος στην ευκαιρία που έχασε: «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Ήταν μια τέλεια ενέργεια των συμπαικτών μου αλλά έπρεπε το γκολ να μπει».

Για το ότι στο ίδιο τέρμα είχε χάσει ανάλογη μεγάλη ευκαιρία ο Αραούχο: «Ο Αραούχο είναι ένας μεγάλος παίκτης που βοήθησε πολύ. Τώρα για μένα, υπάρχουν στιγμές που μπορεί να σκοράρεις το αδύνατο και να χάσεις ένα εύκολο γκολ. Θα προσπαθήσω να μην ξαναχάσω τέτοια ευκαιρία στο μέλλον. Προσπάθησα κι εγώ να... βοηθήσω την άμυνα της Λαμίας».

Για το ότι βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι: «Αισθάνομαι παιχνίδι με παιχνίδι όλο και πιο άνετα. Με έχει κάνει το κλαμπ να νιώσω άνετα. Το ίδιο ισχύει για όλους τους νέους παίκτες που έχουν έρθει εδώ. Όλοι είμαστε μέρος αυτής της οικογένειας. Το είχα ακούσει αυτό για την ΑΕΚ. Αισθάνομαι όλο και καλύτερα και ελπίζω να βελτιωθώ περισσότερο για να μπορέσω να βοηθήσω και την ομάδα».

Για το ματς με τη Βόλφσμπουργκ: «Όλοι αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε τον κόσμο της ΑΕΚ χαρούμενο. Μακάρι να μπορούσαμε να τον είχαμε στο πλάι μας. Θα κάνουμε μια υπερπροσπάθεια για να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα