ΑΕΚ: Μαγνητική ο Μπακάκης, καμία ανησυχία για Μαχαίρα

ΑΕΚ: Μαγνητική ο Μπακάκης, καμία ανησυχία για Μαχαίρα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Μαγνητική ο Μπακάκης, καμία ανησυχία για Μαχαίρα

bet365

Με πρόβλημα στον τετρακέφαλο αποχώρησε από το ματς με τη Λαμία ο Μπακάκης, ο οποίος τη Δευτέρα θα κάνει μαγνητική. Τίποτα το ανησυχητικό ο Μαχαίρας.

Μιχάλης Μπακάκης και Θεοδόσης Μαχαίρας αποχώρησαν τραυματίες στο νικηφόρο 3-0 της ΑΕΚ επί της Λαμίας και αντικαταστάθηκαν από τους Βασιλαντωνόπουλο και Αλμπάνη αντίστοιχα.

Ο Μπακάκης ένιωσε μια ενόχληση στον δεξί τετρακέφαλο και τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του και αν μπορεί να προλάβει το παιχνίδι με τη Βόλφσμπουργκ την προσεχή Πέμπτη.

Όσον αφορά τον Μαχαίρα, ο 20χρονος εξτρέμ δεν έχει κάτι το ανησυχητικό. Ένιωσε κράμπες και η αλλαγή του έγινε περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα