Κάναντι: «Το πιο σημαντικό η νοοτροπία της ομάδας»

Κάναντι: «Το πιο σημαντικό η νοοτροπία της ομάδας»

Gazzetta team
Κάναντι: «Το πιο σημαντικό η νοοτροπία της ομάδας»

bet365

Ο Νταμίρ Κάναντι, τόνισε πως είναι περήφανος για την ομάδα του εξαιτίας της νοοτροπίας που έδειξαν να έχουν.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Στο πρώτο ημίχρονο χρειαζόμασταν λίγο χρονικό διάστημα να προσαρμοστούμε κι ιδιαίτερα στη κατοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την απόδοσή μας, ειδικότερα αφού δεχτήκαμε τα δύο γκολ. Χάσαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Μανούσο ακόμα και για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι η νοοτροπία της ομάδας. Το πιστέψαμε μέχρι τέλους, ακόμα και με 10 ποδοσφαιριστές και με κάνει περήφανο που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας».

Για το τι κρατάει: «Κρατάω το ποδόσφαιρο που παίξαμε και το πάθος που δείξαμε, ειδικότερα όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες, βγήκαμε ένας με έναν, αλλά αυτές τις φάσεις πρέπει να τις τελειώνεις κι αυτό είναι κάτι που θα δουλέψουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα