«Η Πεσκάρα θέλει τον Ρετέγκι, για να τον τσεκάρει η Ρόμα»!

«Η Πεσκάρα θέλει τον Ρετέγκι, για να τον τσεκάρει η Ρόμα»!

Gazzetta team
«Η Πεσκάρα θέλει τον Ρετέγκι, για να τον τσεκάρει η Ρόμα»!

bet365

Ο Αργεντινός φορ που είναι στη λίστα του ΟΦΗ είναι πιθανό να καταλήξει στην Ιταλία... ελέω του Φραντσέσκο Τότι

Ο Ματέο Ρετέγκι βρίσκεται εδώ και μέρες στο «στόχαστρο» του ΟΦΗ, αλλά εξ' αρχής η περίπτωσή του είναι αρκετά δύσκολη καθώς ο 22χρονος φορ διαθέτει «καλό» όνομα και δείχνει... περιζήτητος. Μάλιστα το γεγονός πως εκπροσωπείται από τον Φραντσέσκο Τότι τον φέρνει υποψήφιο να συνεχίσει (και) στην Ιταλία, από όπου έρχονται νεότερες πληροφορίες για το μέλλον του.

Σύμφωνα με τα εκεί δημοσιεύματα η Πεσκάρα της Serie B θέλει να τον αποκτήσει ως δανεικό από την Μπόκα Τζούνιορς που ανήκει – με αυτό το καθεστώς παραχωρείται – αλλά... πίσω από την κίνησή της βρίσκεται η Ρόμα, προφανώς ελέω της εμπλοκής του «θρύλου» της. Η οποία θέλει να τον δει εν δράση και ύστερα να αποφασίσει εάν θα κάνει ή όχι πρόταση στο Λα Μπομπονέρα για την αγορά των δικαιωμάτων του νεαρού φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα