ΑΕΚ: Απρόοπτο με Ολιβέιρα που χάνει τη Λαμία

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Απρόοπτο με Ολιβέιρα που χάνει τη Λαμία

bet365

Ο Νέλσον Ολιβέιρα ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση και προληπτικά έμεινε εκτός αποστολής της Ένωσης για την αναμέτρηση με τη Λαμία.

Η ΑΕΚ προκρίθηκε στα πλέι οφ του Europa League εκεί που θα αντιμετωπίσει τη Βόλφσμπουργκ την προσεχή Πέμπτη. Ωστόσο, άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο καλούνται να στρέψουν την προσοχή τους στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία για το 2/2 στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten προκειμένου να πάνε με την καλύτερη δυνατή αυτοπεποίθηση για την πρόκριση στους ομίλους.

Ενόψει της αναμέτρησης με τη Λαμία, ο Μάσιμο Καρέρα είχε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στην προπόνηση του Σαββάτου. Ο Νέλσον Ολιβέιρα ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο και έκανε θεραπεία με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή. Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο τονίζουν πως αυτό έγινε περισσότερο για προληπτικούς λόγους και πως δεν είναι κάτι που εμπνέει ανησυχία ενόψει Βόλφσμπουργκ.

Πέρα από τον Πορτογάλο φορ, εκτός όπως αναμενόταν έμειναν φυσικά και οι Λάτσι και Γαλανόπουλος οι οποίοι συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα καθώς δεν είναι ακόμα έτοιμοι, ενώ στην αποστολή επιστρέφουν οι Λόπες και Αλμπάνης που δεν είχαν ταξιδέψει στην Ελβετία.

Μετά το τέλος της προπόνησης στα Σπάτα ο Καρέρα ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από 22 ποδοσφαιριστές: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Ενομπακάρε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα