Ο Αστέρας Τρίπολης «φιλοδώρησε» με 8 γκολ τον Παναρκαδικό!

Gazzetta team
Ο Αστέρας Τρίπολης «φιλοδώρησε» με 8 γκολ τον Παναρκαδικό!

bet365

Η ομάδα του Ράσταβατς κέρδισε με το εντυπωσιακό 8-0 τον Παναρκαδικό, στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι. Χατ-τρικ ο Μπαράλες
Εξαιρετικός ήταν σήμερα (26/9) ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στον Παναρκαδικό, καθώς σε μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι παρουσιάστηε καταιγιστικός και επικράτησε με το εντυπωσιακό 8-0.
Ο Ράσταβατς ξεκίνησε με τον Παπαδόπουλο κάτω από τα γκολπόστ, τους Κώτσιρα, Πασαλίδη, Αντζουλά, Τασουλή στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Βαλιέντε, Μουνάφο στα «6αρο-8άρια», τους Σίτο, Τιλίκα στα άκρα, τον Ριέρα οργανωτή και τον Μπαράλες στην κορυφή της επίθεσης.
Οι γηπεδούχοι έγιναν από την αρχή τα «αφεντικά» της αναμέτρησης, μπήκαν δυνατά, απείλησαν με τον Ριέρα και άνοιξαν το σκορ με σουτ του Μπαράλες στο 21'. Αμέσως μετά διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ριέρα (το σουτ του κόντραρε σε αντίπαλο και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του), ενώ στο 30' βρήκαν ξανά δίχτυα, εκ νέου με «συμμετοχή» των Ριέρα, Μπαράλες και σκόρερ (ξανά) τον Αργεντινό φορ, ύστερα από μεταβίβαση του Ισπανού μεσοεπιθετικού. Ο Μπαράλες μάλιστα πριν την ανάπαυλα έφτασε στο χατ-τρικ, όταν στο 41' ο Πασαλίδης του έκανε 40άρα μπαλιά, εκείνος πήδηξε ψηλότερα από όλους και έστειλε την μπάλα στο «Γ».
Ο Αστέρας ξεκίνησε και το δεύτερο μισό με το πόδι στο γκάζι. Ο Τασουλής δημιούργησε και εκτέλεσε την πρώτη καλή στιγμή σε αυτό το διάστημα και τελικά έφτασε σε 5ο γκολ στο 54', όταν ο αριστερός του μπακ σέντραρε και ο Τιλίκα με σουτ βρήκε (και εκείνος) δίχτυα. Στη συνέχεια τη «σκυτάλη» πήρε ο Κώτσιρας που με εξαιρετικό σουτ από πλάγια θέση «έγραψε» το 6-0, ενώ στο 81' ήταν η σειρά του Ιγκλέσιας να πετύχει και εκείνος ένα τέρμα, με κεφαλιά σε στατική φάση. Το τελικό 8-0 διαμόρφωσε ο Κρέσπι στο 88', μετά από ασίστ του Αλί Μπάμπα.
Ο κόουτς του Αστέρα χρησιμοποίησε στο δεύτερο μισό τους Ορόσκο, Ντρούπι, Τσιφτσή, Γκαρσία, Καστάνιο, Αλί Μπάμπα, Αλάγκπε, Μπελόκ. Μπ. Φερνάντεθ, Κρέσπι, Ιγκλέσιας

Ντεμπούτο για Μπλάνκο στον Παναρκαδικό

Όσον αφορά τον Παναρκαδικό, για τους... πράσινους έκανε ντεμπούτο ο Ισμαέλ Μπλάνκο, με τον Αργεντίνο επιθετικό να μπαίνει ως αλλαγή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα