Κάιπερς: «Ο Ελ Αραμπί με συμβουλεύει, εγώ λίγα πράγματα μπορώ να κάνω πιο καλά από εκείνον»

Κάιπερς: «Ο Ελ Αραμπί με συμβουλεύει, εγώ λίγα πράγματα μπορώ να κάνω πιο καλά από εκείνον»

Δημήτρης Τομαράς
Κάιπερς: «Ο Ελ Αραμπί με συμβουλεύει, εγώ λίγα πράγματα μπορώ να κάνω πιο καλά από εκείνον»

bet365

Ο Ούγκο Κάιπερς μίλησε στα κανάλια της NOVA για την παρουσία του στον Ολυμπιακό αλλά και τις συμβουλές του Γιουσέφ Ελ Αραμπί...
Ο Κάιπερς είπε στη NOVA για:
Τη νέα χρονιά: Δουλεύουμε πολύ. Είναι σημαντικό αυτό. Προσπαθούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Νιώθουμε καλά. Κάθε μέρα κάνουμε προπόνηση και βλέπουμε τη διαφορά. Είμαστε επαγγελματίες. Αυτή είναι η δουλειά μας.
Τους στόχους του: Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Όπως είπα είναι σημαντικό να δουλέψω πολύ. Όταν ο προπονητής μου δώσει την ευκαιρία μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.
Τον περσινό δανεισμό του: Δεν ήταν δύσκολο να παίζω σε άλλη ομάδα. Πέρυσι ήμουν χωρίς ομάδα. Ήταν λογικό να πάω δανεικός για να παίξω. Να έχω εμπειρία στην ομάδα που παίζει σε ένα καλό επίπεδο. Τώρα είμαι εδώ και προσπαθώ να είμαι καλός.
Το εάν είναι σέντερ φορ: Είναι η θέση που μου αρέσει φυσικά πιο πολύ. Αν ο προπονητής με χρειάζεται θα παίξω στη θέση.
Τον Ελ Αραμπί: Με έχει συμβουλέψει. Είναι ένας παίκτης που έχει εμπειρία. Έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες. Λίγα πράγματα μέσα στο γήπεδο μπορώ να κάνω καλύτερα από εκείνον.
Τα ελληνικά: Είναι πολύ δύσκολη η γλώσσα. Κάνω λάθη αλλά είναι πιο εύκολο για μένα που είμαι σε μια ελληνική ομάδα. Τώρα μπορώ να μιλήσω με άλλους παίκτες και τους ανθρώπους μέσα στον Ολυμπιακό.
Τα πρώτα του λεπτά: Είμαι έτοιμος και περιμένω να παίξω. Όταν ο προπονητής με χρειάζεται θα παίξω και θα βάλω το πρώτο μου γκολ.
Το μήνυμά του προς τους φίλους του Ολυμπιακού: Η ασφάλεια είναι σημαντική. Μας αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά αυτό προέχει. Η ασφάλειά μας. Περιμένουμε να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας. Θα είναι φανταστικό! Περιμένω αυτή τη στιγμή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα