Παναθηναϊκός: Στόχος για τον Βιγιαφάνιες να επιστρέψει με τον ΟΦΗ

Παναθηναϊκός: Στόχος για τον Βιγιαφάνιες να επιστρέψει με τον ΟΦΗ

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Στόχος για τον Βιγιαφάνιες να επιστρέψει με τον ΟΦΗ

bet365

Οι πόνοι που ένιωσε στους προσαγωγούς και το αποτέλεσμα της μαγνητικής δείχνουν πως ο Αργεντινός πρέπει να συνεχίσει συντηρητικά και το πλάνο του Τριφυλλιού προβλέπει επιστροφή στο εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ.

Σε σίριαλ τείνει να μετατραπεί η επάνοδος του Λούκας Βιγιαφιάνιες στους αγωνιστικούς χώρους και το ντεμπούτο του στην δεύτερη θητεία του με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Αργεντινός μέσος πάνω που ήταν έτοιμος να μπει σε φουλ ρυθμούς στα τέλη Αυγούστου υπέστη θλάση και μέχρι και σήμερα δεν είναι έτοιμος για την επιστροφή. Την Δευτέρα έκανε προσπάθεια να ανεβάσει ρυθμούς, ωστόσο, οι πόνοι επέστρεψαν και είναι ενδεικτικό πως δεν μπορούσε ούτε να κάνει πάσα χωρίς ενόχληση.

Υπό τον φόβο κάποιου σοβαρότερου προβλήματος, έκανε μαγνητική και τα αποτελέσματα αυτής ήταν ξεκάθαρα και δεν προκάλεσαν ανησυχία στο ιατρικό επιτελείο του κλαμπ.

«Η νέα μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε στο «Υγεία» έδειξε πλήρη επούλωση στην περιοχή της θλάσης, αλλά με υπερτροφία στον ουλώδη ιστό. Κατόπιν αυτού αποφασίστηκε να μειωθούν τα φορτία προπόνησης της επόμενης εβδομάδας ώστε να επανέλθει πλήρως στο πρόγραμμα της ομάδας τη μεθεπόμενη εβδομάδα».

Με τα παραπάνω λόγια η ΠΑΕ ενημέρωσε για την κατάσταση του Βιγιαφάνιες. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό είναι νοκ-άουτ για τις αναμετρήσεις με ΑΕΛ και Άρη.

Ο στόχος που έχει τεθεί είναι ο εξής: Να ανεβάσει ρυθμούς την μεθεπόμενη εβδομάδα, να παίξει ένα φιλικό στην διακοπή για τις εθνικές ομάδες και να είναι πανέτοιμος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, όταν ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα