ΟΦΗ: Η Μπόκα θέλει να «δανείσει» τον Ρετέγκι

ΟΦΗ: Η Μπόκα θέλει να «δανείσει» τον Ρετέγκι

Gazzetta team
ΟΦΗ: Η Μπόκα θέλει να «δανείσει» τον Ρετέγκι

bet365

Η ομάδα του 22χρονου φορ επιθυμεί να πάει κάπου αλλού για να πάρει χρόνο συμμετοχής και οι Κρητικοί παραμένουν στο «κόλπο»
Στην «εξίσωση» του ΟΦΗ βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες ο Ματέο Ρετέγκι, καθώς από την πατρίδα του νεαρού φορ ανέφεραν πως οι Κρητικοί έχουν κινηθεί για τον δανεισμό του από την Μπόκα Τζούνιορς. Τα τελευταία ρεπορτάζ από το Λα Μπομπονέρα για το μέλλον του Αργεντινού φορ κάνουν λόγο για ειλημμένη απόφαση από πλευράς της ομάδας του ώστε να πάει κάπου αλλού ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής, κάτι που σημαίνει πως Κρητικοί παραμένουν στο «κόλπο».
Πάντως η περίπτωση του 22χρονου στράικερ χαρακτηρίζεται, λόγω αξίας του παίκτη, πολύ δύσκολη. Αλλωστε εκπροσωπείται από τον Φραντσέσκο Τότι και για αυτό υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες της Serie A.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα