ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Πρόεδρος Ρίο Άβε: «O Ρέις θα μείνει, αν δεν έρθει ενδιαφέρουσα πρόταση»

Πρόεδρος Ρίο Άβε: «O Ρέις θα μείνει, αν δεν έρθει ενδιαφέρουσα πρόταση»

Πρόεδρος Ρίο Άβε: «O Ρέις θα μείνει, αν δεν έρθει ενδιαφέρουσα πρόταση»

Ο Ματέους Ρέις είναι ο μπακ που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά ο πρόεδρος της Ρίο Άβες έκανε σαφές πως ο παίκτης δεν θα φύγει αν δεν έρθει η πρόταση που θέλει.   

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, Ματέους Ρέις, είναι βασικός στόχος του Ολυμπιακού. Ωστόσο, το να τον κάνουν δικό τους στο Λιμάνι δεν φαίνεται απλή δουλειά.
 
Ο πρόεδρος της ομάδας, Αντόνιο Σίλβα Κάμπος, ξεκαθάρισε πως ο παίκτης δεν θα φύγει αν δεν έρθουν στα ταμεία του συλλόγου τα χρήματα που επιθυμεί.
 
«Τα αποτελέσματα της Ρίο Άβε (σ.σ. απέκλεισε την Μπεσίκτας) τραβούν τα φώτα πάνω σε παίκτες μας, τους οποίους παρακολουθούν μεγάλες ομάδες. Κι εμείς θα πρέπει να εξαργυρώσουμε την αξία των περιουσιακών μας στοιχείων για να έχουμε ισορροπημένο μπάτζετ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. 
 
Ο Ματέους Ρέις είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, έχει φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο και είναι έτοιμος να παίξει σε μεγάλη ομάδα. Θα είναι πολύ δύσκολο να τον κρατήσουμε. Αν έρθει κάποια πρόταση που θα την κρίνουμε συμφέρουσα για την αξία του θα τον παραχωρήσουμε, αλλιώς θα μείνει στη Ρίο Άβε», είπε χαρακτηριστικά μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας του να αποκλείσει την Μπεσίκτας.
 
Πάντως, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ένα ποσό της τάξης των 3.000.000 ευρώ είναι ικανά να πείσουν τους ανθρώπους της ομάδας να τον αφήσουν να φύγει.