Αγάογλου στο gazzetta.gr: «Δεν ενδιαφερόμαστε για τον Λιβάια»

Αγάογλου στο gazzetta.gr: «Δεν ενδιαφερόμαστε για τον Λιβάια»

Δημήτρης Βέργος
Αγάογλου στο gazzetta.gr: «Δεν ενδιαφερόμαστε για τον Λιβάια»

bet365

Ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ διέψευσε κατηγορηματικά στο gazzetta.gr τα ρεπορτάζ των Τούρκων που θέλουν την ομάδα του να κινείται για την απόκτηση του Μάρκο Λιβάια από την ΑΕΚ.

Μετά τη Φενέρμπαχτσε, τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα έβαλαν και την Τράμπζονσπορ στο... κόλπο της απόκτησης του Μάρκο Λιβάια. Συγκεκριμένα οι Τούρκοι ανέφεραν πως η ομάδα της Τραπεζούντας έφτασε σε συμφωνία με τον Κροάτη επιθετικό και πως γίνονταν διαπραγματεύσεις με την πλευρά της ΑΕΚ, η οποία πάντως δεν είχε δεχθεί κάποια κρούση.

Από την πλευρά της πάντως η Τράμπζονσπορ διαψεύδει κατηγορηματικά ότι υφίσταται θέμα Λιβάια. Ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας, Αχμέτ Αγάογλου μιλώντας στο gazzetta.gr τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον από την πλευρά μας για τον Λιβάια», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν έχω ιδέα πως βγήκαν αυτές οι φήμες στα media στην Τουρκία. Πραγματικά δεν βρίσκεται στη λίστα μας».

Η ΑΕΚ έχει κάνει ήδη το πρώτο ραντεβού με τον ατζέντη του Κροάτη επιθετικού, τον Βιντσέντζο Καβαλιέρε καταθέτοντας την πρότασή της για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το επόμενο καλοκαίρι, ενώ αναμένονται εξελίξεις σε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα για την Ένωση καθώς μιλάμε για έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες του κιτρινόμαυρου ρόστερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα