Πρόεδρος Ρίο Άβε: «Η Πόρτο θέλει τον Ματέους Ρέις, μιλάμε και με άλλες ομάδες»

Πρόεδρος Ρίο Άβε: «Η Πόρτο θέλει τον Ματέους Ρέις, μιλάμε και με άλλες ομάδες»

Δημήτρης Τομαράς
Πρόεδρος Ρίο Άβε: «Η Πόρτο θέλει τον Ματέους Ρέις, μιλάμε και με άλλες ομάδες»

bet365

Ο πρόεδρος της Ρίο Άβε, Αντόνιο Σίλβα Κάμπος, έκανε δηλώσεις για τον Ματέους Ρέις, το ενδιαφέρον της Πόρτο και το που βρίσκεται η υπόθεση του παίκτη που θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός.

Σε δηλώσεις του που αναρτήθηκαν σε πορτογαλικά ΜΜΕ όπως το noticiasaominuto ο Σίλβα Κάμπος επισήμανε για τον Ρέις, που είναι στην αποστολή των Πορτογάλων για το ευρωπαϊκό ματς με τη Μπεσίκτας: «Η Πόρτο θέλει τον Ματέους Ρέις. Έχει δείξει ενδιαφέρον αλλά εμείς μιλάμε και με άλλες ομάδες. Αυτήν τη στιγμή διαπραγματευόμαστε με αρκετές ομάδες. Ο Ρέις είναι ένας παίκτης μεγάλης ποιότητας και έτοιμος να παίξει σε μεγάλη ομάδα. Η Πόρτο έχει κάνει ανεπίσημα κάποιες επαφές και όχι απευθείας μαζί μας σε αυτή τη φάση. Εμείς προσπαθούμε να κρατήσουμε το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ μας για τη νέα χρονιά για να πάμε καλά. Εάν υπάρχει πρόταση που να μας κάνει να μπούμε σε σκέψεις, διότι θα είναι τόσο καλή θα τη συζητήσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα