Ατρόμητος: Έμεινε ελεύθερος και πάει στην Άσκολι ο Βέλλιος

Ατρόμητος: Έμεινε ελεύθερος και πάει στην Άσκολι ο Βέλλιος

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Έμεινε ελεύθερος και πάει στην Άσκολι ο Βέλλιος

bet365

Ο Απόστολος Βέλλιος έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο κι ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Άσκολι των Δώνη, Αυλωνίτη!

Την λύση της συνεργασίας του με τον Απόστολο Βέλλιο ανακοίνωσε ο Ατρόμητος. Ο Έλληνας επιθετικός, αποχωρεί από το Περιστέρι καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με την ιταλική Άσκολι! Ο Βέλλιος, θα βρει στην ομάδα της Serie B τους Χρήστο Δώνη και Τάσο Αυλωνίτη που έχουν ήδη υπογράψει στο σύλλογο της κεντρικής Ιταλίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση συνεργασίας με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, Απόστολο Βέλλιο.

Ο Απόστολος επέδειξε μια απόλυτα επαγγελματική εικόνα εντός και εκτός γηπέδου και θα θέλαμε να τους ευχηθούμε ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας ο Απόστολος Βέλλιος ευχήθηκε σε όλους τους πάικτες να έχουν μια υγιή σεζόν με επιτυχίες για τον Ατρόμητο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα