Μάντζιος: «Κάθε μέρα και καλύτεροι» (vid)

Μάντζιος: «Κάθε μέρα και καλύτεροι» (vid)

Gazzetta team
Μάντζιος: «Κάθε μέρα και καλύτεροι» (vid)

bet365

Ο νέος κόουτς του Αρη έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους «κίτρινους» και έδωσε το... στίγμα του
«Δουλειά» στον Αρη έπιασε από σήμερα (22/9) ο Ακης Μάντζιος. Ο νέος κόουτς των «κίτρινων» έκανε την πρώτη του προπόνηση και μίλησε στην κάμερα της ομάδας.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για την επιστροφή του στον Αρη μετά από 22 χρόνια: «Οντως επιστρέφω μετά από πολλά χρόνια. Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τη διοίκηση για την επιλογή να με φέρουν στην ομάδα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω από άλλο πόστο, γνωρίζω καλά τον οργανισμό, τη δυναμική του και τις απαιτήσεις. Είμαστε όλοι μας αποφασισμένοι να δουλέψουμε και να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα».
Για το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, τον αποκλεισμό στην Ευρώπη και τη διαχείριση:“Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα αλλά στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να μένεις πίσω, είναι στιγμές και οφείλειες να προχωράς. Το σημαντικό είναι πως τα παιδιά αντιδράσανε στο παιχνίδι στο Βόλο και αυτό θα βοηθήσει στο να είναι πιο ήρεμοι για να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε πράγματα που θεωρούμε πως χρειάζεται η ομάδα».
Για τη γνώμη που έχει ήδη σχηματίσει: «Ο Αρης είναι μια καλή ομάδα, έχει πολύ καλό ρόστερ, σίγουρα όμως έχουν αλλάξει κάποια πράγματα από πέρυσι σε πρόσωπα. Πάνω σε αυτό θα δουλέψουμε αλλά η ομάδα έχει ποιότητα, και με τη δική μας βοήθεια, θα προσπαθήσουμε να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι».
Τα βασικά πράγματα που θέλει να περάσει: «Αυτό θα το παρουσιάσουμε με τη δουλειά, και ελπίζουμε τα αποτελέσματα να φαίνονται τη Κυριακή στους αγώνες. Σίγουρα όμως η ομάδα χρειάζεται βελτίωση και αυτό το έργο ξεκινάμε από σήμερα».
Το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του Αρη: «Γνωρίζω ότι ο κόσμος του Αρη είναι ιδιαίτερα απαιτητικός αλλά και δίκαιος. Εμείς με τη δουλειά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για την ομάδα. Ξέρω ότι ο κόσμος είναι πάντα κοντά ανεξάρτητα από τις συνθήκες αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα