ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε κι εκείνος την μεταγραφή του Λημνιού στην Κολωνία (pic)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε κι εκείνος την μεταγραφή του Λημνιού στην Κολωνία (pic)

bet365

Μετά την Κολωνία και ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στους Γερμανούς.
Γράφεις ιστορία με ακόμα περισσότερες ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Συμβόλαιο μέχρι το 2024 υπέγραψε στην Κολωνία ο Δημήτρης Λημνιός, που ανακοινώθηκε επίσημα από τους Γερμανούς και λίγη ώρα μετά το ίδιο έκανε και ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Δημήτρη Λημνιού στην Κολωνία. Ο Δικέφαλος θα διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη. Ήρθε στον Δικέφαλο τον Ιούλιο του 2017 και πρόλαβε μέσα σε μία τριετία να ζήσει τα πάντα. Αγωνίστηκε σε 112 αγώνες, πέτυχε 10 γκολ, μοίρασε 14 ασίστ, κατέκτησε ένα αήττητο πρωτάθλημα Ελλάδας και δύο Κύπελλα Ελλάδας.

Μέσα από τις εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ κέρδισε μία θέση στην Εθνική Ελλάδας και καθιερώθηκε ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες της γενιάς του.

Οι σειρήνες την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ήταν πολλές, με την Κολωνία εν τέλει να κερδίζει την κούρσα της απόκτησής του και να του δίνει την ευκαιρία να αγωνιστεί στη Bundesliga.

Δημήτρη σ’ ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σου στην ομάδα και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα