ΟΦΗ: Μεσοεπιθετικά... άλλαξαν πολλά (pics)

ΟΦΗ: Μεσοεπιθετικά... άλλαξαν πολλά (pics)

Gazzetta team
ΟΦΗ: Μεσοεπιθετικά... άλλαξαν πολλά (pics)

bet365

Οι Κρητικοί σε άκρα και φορ θα έχουν στην τρέχουσα σεζόν ένα εντελώς διαφορετικό λουκ σε σχέση με την περσινή χρονιά
Κατά τη διάρκεια μίας μεταγραφικής περιόδου μπορούν να συμβούν πολλά. Οπως για παράδειγμα έγινε πρόσφατα στo Ηράκλειο, αφού η πρόταση της Αλ Ουάσλ για τον Ζοάο Φιγκεϊρέδο ήταν... εξωπραγματική ώστε ο ΟΦΗ να την αρνηθεί και ο Βραζιλιάνος έγινε κάτοικος Ντουμπάι. Η αποχώρηση του 24χρονου στράικερ ήταν η τρίτη παίκτη-αποστολής της μεσοεπιθετικής γραμμής των Κρητικών, αλλά κακά τα ψέματα επί της ουσίας πρόκειται για την έκτη τους απώλεια.
Στους Σεμέδο και Μάνο που προηγήθηκαν ως αποχωρήσεις, στην ομάδα έχουν προστεθεί ουσιαστικά και οι Βαζ, Τσιλιανίδης, Φερέιρα που σε διάστημα λίγων μηνών υπέστησαν ρήξη χιαστών και θα απουσιάσουν για καιρό. Αυτόματα γίνεται εύκολα αντιληπτό γιατί στην ομάδα θα παρουσιαστούν σε άκρα και φορ με ένα εντελώς νέο λουκ.
Ο Στάρτζεον ανακοινώθηκε σήμερα (21/9), για τον Γιάννου το ζήτημα είναι τυπικό, ενώ στα «φτερά» από καιρό προστεθεί οι Σαρδινέρο, Σολίς. Αρα στο «Γεντί Κουλέ» μετρούν ήδη τέσσερα νέα πρόσωπα στο μεσοεπιθετικό σκέλος, που θα γίνουν σίγουρα πέντε καθώς θα αποκτηθεί ακόμη ένα «9άρι».
Την ίδια στιγμή στο Ηράκλειο υπάρχει ένα ερώτημα. Θα γίνει ακόμη μία κίνηση για τα άκρα (π.χ. Λυμπεράκης σαν επένδυση και για το μέλλον); Ο Φερέιρα έχει μπει στις προπονήσεις και σε περίπου ένα μήνα θα μπορεί να αγωνιστεί, ενώ η επιστροφή Τσιλιανίδη υπολογίζεται τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο το αργότερο (ο Βαζ θα είναι διαθέσιμος τον ερχόμενο Φλεβάρη-Μάρτη). Αυτόματα στο «Θ. Βαρδινογιάννης» θα... κάνουν στα εξτρέμ δύο «μεταγραφές» (Φερέιρα, Τσιλιανίδης) μέσα στο 2020 και ίσως για αυτό δεν υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση στην τριάδα πίσω από τον «φουνταριστό». Αλλωστε στον ασβέστη μπορούν υπό προϋποθέσεις να βρεθούν και οι Ναμπί, Νέιρα.
Η ουσία όμως είναι ότι στον ΟΦΗ άλλαξαν πολλά...
ΦΟΡ ΚΑΙ ΑΚΡΑ ΠΕΡΣΙ
ΦΟΡ ΚΑΙ ΑΚΡΑ ΤΩΡΑ
ΦΟΡ ΚΑΙ ΑΚΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα