ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Η έκπληξη της ΑΕΚ στον νικητή Γιάννη στα Σπάτα! (pics & vid)

Η έκπληξη της ΑΕΚ στον νικητή Γιάννη στα Σπάτα! (pics & vid)

Η έκπληξη της ΑΕΚ στον νικητή Γιάννη στα Σπάτα! (pics & vid)

Όμορφες εικόνες από τα Σπάτα, όπου ο μικρός φίλος της ΑΕΚ, ο Γιάννης συνάντησε ξανά από κοντά τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας.

Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές όπως αυτή που έλαβε χώρα στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα το απόγευμα της Δευτέρας. Ο μικρός φίλος της ΑΕΚ, ο Γιάννης δίνει τον δικό του αγώνα, ο οποίος εξελίσσεται πολύ καλά, έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο των θεραπειών του στην Αθήνα. Η ΑΕΚ του έκανε μια όμορφη έκπληξη καθώς τον υποδέχθηκε μαζί με την οικογένειά του στα Σπάτα για να δει τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας και να παρακολουθήσει την προπόνηση.

Τον μικρό Γιάννη είχαν επισκεφτεί πέρυσι οι παίκτες της ΑΕΚ στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν στο Ηράκλειο, ενώ πριν τον αγώνα των πλέι οφ με τον ΟΦΗ, ο ίδιος με τους γονείς του είχε περάσει από το ξενοδοχείο της ΑΕΚ.

Η χαρά του Γιάννη ήταν τεράστια βλέποντας ξανά από κοντά τους παίκτες της ΑΕΚ. Μάλιστα ο Πέτρος Μάνταλος είπε στον μικρό: «Σε θέλουμε συνέχεια δίπλα μας. Σε χρειαζόμαστε κοντά μας. Να υποσχεθείς ότι θα ξανάρθεις», με τον Γιάννη να του εύχεται νίκη - πρόκριση στην Ελβετία επί της Σεντ Γκάλεν. Από την πλευρά του ο Βασίλης Δημητριάδης είπε στον μικρό φίλο της Ένωσης: «Με εσένα μαζί μας δεν φοβόμαστε τίποτα».

Στη συνέχεια τον κατέβασε στο γήπεδο για να φωτογραφηθεί με τους παίκτες πριν από την έναρξη της προπόνησης και να πάρει και τα δώρα που του είχαν ετοιμάσει οι κιτρινόμαυροι.