Ατρόμητος: Συνεχίζεται η συνεργασία με την «Πηγή Ολύμπου»

Ατρόμητος: Συνεχίζεται η συνεργασία με την «Πηγή Ολύμπου»

Gazzetta team
Ατρόμητος: Συνεχίζεται η συνεργασία με την «Πηγή Ολύμπου»

bet365

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με την «Πηγή Ολύμπου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΠΗΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ» που θα κοσμεί το πίσω μέρος της φανέλας μας κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Με προμετωπίδα το σύνθημα « Από τον Όλυμπο το βουνό των θεών στο…ποτήρι σας» η εταιρεία «ΠΗΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΕ» ολοκλήρωσε το 1993 την κατασκευή του εργοστασίου εμφιάλωσης νερού που αντλείται από βάθος 250 μέτρων. Με βάση τα πλούσια χαρακτηριστικά του υπεδάφους, το φυσικό μεταλλικό νερό «ΠΗΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ» μπορεί να χαρακτηριστεί ως αξεπέραστης ποιότητας. Οι γεωλογικοί σχηματισμοί της περιοχής προσδίδουν πλούσια περιεκτικότητα του νερού σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία και διαμορφώνουν τη μοναδική του γεύση.

sponsor pigi olympou

Μέλος της «GRGENESIS AE», η εταιρεία «ΠΗΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΕ» διοικείται με επιτυχία από τον Περιστεριώτη επιχειρηματία κ. Νάσο Αβραμάκο γεγονός που καθιστά την ικανοποίηση μας για την επίτευξη της συνεργασίας ακόμη μεγαλύτερη.

Γέννημα -θρέμμα της πόλης μας, στη λαϊκή γειτονιά της Ζωοδόχου Πηγής, ο κ. Νάσος Αβραμάκος αποτελεί το πρότυπο του αυτοδημιούργητου επιχειρηματία που οραματίστηκε και έκανε πράξη τον συνδυασμό της καλής ποιότητας των παροχών με το λιγότερο κέρδος.

Με σωστή στρατηγική και αξιοποίηση των στελεχών της ο όμιλος της «GRGENESIS AE» κατάφερε μέσα στα χρόνια της κρίσης να αυξήσει θεαματικά το υπαλληλικό προσωπικό της έχοντας ως «αιχμή του δόρατος» πρώτα τον εργαζόμενο και τελικό αποδέκτη τον πελάτη.

ff70b8b98739fd732a0faebd519a717a L

Η ίδια φιλοσοφία χαρακτηρίζει και την «ΠΗΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΕ» που κερδίζει συνεχώς όλο και περισσότερο το καταναλωτικό κοινό εξασφαλίζοντας στο ακέραιο την υγιεινή και ασφάλεια του νερού μέχρι να φθάσει στο τραπέζι σας. Απόδειξη αυτής της εξέλιξης είναι η στρατηγική συνεργασία της «ΠΗΓΗΣ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΕ», με μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρίες την «PEPSICO», η οποία θα εμπορεύεται και θα τροφοδοτεί πλέον το πελατολόγιό της με τα προϊόντα της «ΠΗΓΗΣ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΕ».

Η ΠΑΕ Ατρόμητος, οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και οι εργαζόμενοι, σας συνιστούμε λοιπόν ανεπιφύλακτα το νερό «ΠΗΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ» που έρχεται από τα έγκατα του Ολύμπου, το βουνό των Θεών!

Καλή σας απόλαυση!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα