Μούσα Βαγκέ: Στις... καυτές εξόδους της Μπαρτσελόνα (pic)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Μούσα Βαγκέ: Στις... καυτές εξόδους της Μπαρτσελόνα (pic)

bet365

Καταλανική εφημερίδα αναλύσει τα δεδομένα με τους παίκτες που αποχωρούν από την Μπαρτσελόνα με τον Μούσα Βαγκέ να είναι ένας εξ αυτών.

Η Mundo Deportivo κυκλοφορεί με τον τίτλο «Καυτές Έξοδοι» και αναλύει τους παίκτες που θα δεν βρίσκονται στο «Καμπ Νόου».

Για τον Βιδάλ λέει ότι ο παίκτης είναι ήδη στο Μιλάνο για το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στην Ίντερ. Για τον Σεμέδο τονίζεται ότι η Γουλβς είναι έτοιμη να δώσει 35.000.000 ευρώ, ενώ για τον Σουάρες ότι οι Καταλανοί είναι διατεθειμένοι να καλύψουν μέρος του συμβολαίου του προκειμένου να τον... ξεφορτωθούν.

Επίσης, αναφέρονται και στον Μούσα Βαγκέ που βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη και «πλησιάζει στον ΠΑΟΚ», όπως χαρακτηριστικά λέει το εν λόγω δημοσίευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα