ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Χατζηστραβός: «Δεν έχουμε περιθώρια, για τη νίκη με ΑΕΚ»

Χατζηστραβός: «Δεν έχουμε περιθώρια, για τη νίκη με ΑΕΚ»

Ο Χατζηστραβός στο ματς με τον ΟΦΗ

Μετά το ματς, ο Χατζηστραβός στάθηκε στην καλή εικόνα των «κυανολεύκων», ενώ μίλησε για το διακόπτη που πρέπει να… γυρίσει ενόψει ΑΕΚ.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός Ζήσης Χατζηστραβός, που έκανε το ντεμπούτο του με τα κυανόλευκα κόντρα στον ΟΦΗ, στάθηκε στο ματς με την ΑΕΚ που έρχεται και στο ότι θα πρέπει η ομάδα του να τα δώσει όλα για τη νίκη.

Αναλυτικά:

Για την ήττα από τον ΟΦΗ: «Δεν ξέρω τι είναι αυτό που δεν κάναμε σωστά. Και σήμερα και με τον Άρη την προηγούμενη αγωνιστική… Και στα δύο παιχνίδια ήμασταν καλοί, ωστόσο δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε βαθμό. Δεν ξέρω να σας απαντήσω τι φταίει. Το θέμα είναι πως πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Έχουμε τη διάθεση, το δείχνουμε ότι μπορούμε να παίξουμε και πιστεύω πως θα έρθουν και οι βαθμοί».

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες: «Θεωρώ πως πρέπει να το πιστέψουμε πιο πολύ μεσοεπιθετικά. Να είμαστε πιο αποφασιστικοί. Το γκολ είναι θέμα εμπιστοσύνης στα πόδια μας και αυτοπεποίθησης. Νομίζω πως αυτά θα τα αποκτήσουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και θα έρθουν και τα γκολ».

Για το τι κρατάει από το ματς: «Είχαμε καλή εμφάνιση, είχαμε διάθεση, αλλά δεν μπορούμε να κρατήσουμε πολλά από αυτό το παιχνίδι. Γιατί ήταν το δεύτερο σερί που χάσαμε. Μάλλον τη διάθεση για δουλειά, τη διάθεση για να κερδίσουμε το ματς, αυτά μπορούμε να τα κρατήσουμε».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ που ακολουθεί: «Σίγουρα η ΑΕΚ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, ωστόσο εμείς θα πάμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη. Δεν έχει να κάνει που παίζουμε με μια τόσο δύσκολη ομάδα, εμείς δεν έχουμε περιθώρια πλέον μετά τις δύο ήττες. Θέλω να πιστεύω πως θα παίξουμε πολύ καλύτερα από ότι παίξαμε σήμερα και θα είμαστε πιο ουσιαστικοί μπροστά από την εστία».

Για το τι πρέπει να διορθώσει η Λαμία ενόψει ΑΕΚ: «Να βγάλουμε ακόμα περισσότερη ενέργεια από όση βγάλαμε σήμερα και σίγουρα να είμαστε πιο ουσιαστικοί μπροστά στην εστία».